A munka nem áll meg

Hmm, ma délelőtt derült ki, hogy a csengő elemekkel működik, azok pedig lemerültek. Vajon hányan pattantak vissza az utóbbi napokban az ajtónkból? Elrohantam, vettem elemet. Fizetés után gondolkodtam el: a négy tartós bébielem áráért már simán tudtam volna venni egy ötven méter hatótávolságú vezetéknélküli csengőt – melyet akár fel is vihetek az emeletre, ha huzamosabban ott tartózkodom. Almamag, bakker.

Viszont már alakul a szobánk. Összeraktam az egész estét betöltő monstre íróasztalt és bejelölgettük a térelválasztó könyvespolc helyét. Jó lesz, jó lesz… csak egy kicsit kevésnek tűnik a hely az ágy és a polc között. Mondjuk nem nagy baj, maximum oldalazva fogok tudni bemenni az ágyhoz… csak arra kell figyelnem, ne nézzek erotikus filmet elalvás előtt, mert akkor le fogom sodorni a derékmagasságban lévő könyveket.

5 Comments

  1. Azért vigyázz, mert a vezetéknélküli csengő is elemmel működik :P …és vegyél inkább hosszabb “hatótávút” mert meg fogsz lepődni, hogy pont ott nemműk ahol kellene :) Én “két beltéris” darabot vettem, így van egy fent is, lent is. Aztán vettem kaputelefont, fel is szereltem.. csak pont nincs ott villany ahol a beltéri, így itt elakadt a project. Azóta az elem is lemerült, szóval se csengő se kaputelefon. Aki be akar jönni, az jó, ha tudja a telszámom, de még jobb, ha szól előre mert az meg némítva van :D

  2. A könyvek lesodrása kontra poresz témában csak annyit tudok javasolni, hogy a fekvőhelyet a polcnak háttal, erektált cerkával az ágy felé közelítsd meg.

  3. Akkor meg hornyot vágok az ágydeszkába. Nem jó ez sehogy.

  4. Mistyc,

    De abba belecsomagolják a specko 12 V-os elemet. A korábbi lakásban ilyen szerkezetünk volt, az elem éveken keresztül bírta. (Nem volt nagy vendégjárás.:)

  5. Az enyém (az adó) történetesen 3V-os lítium elemmel működik, a vevő 4 ceruzával. Lehet, hogy te valami drágábbat vettél? :) Ja, és bár mindent elkövettem, nem lett vízálló.. pedig kiöntöttem a nyákját ragasztópisztollyal teljesen.. Nadehát, “cheap chinese stuff”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.