Talán annyira nem ismert dolog, mindenesetre az Exchange blogok mással sincsenek tele az utóbbi két hétben, mint hogy az USÁ-ban megváltoztatják a DST váltás időpontját. (DST: Daylight Saving Time, azaz amikor előrébb állítjuk az órákat.)
Eddig április elsején történt a váltás, most egy kicsit előrébb hozzák: március 11 lesz belőle.
Mit is ír erről a cikk:

Az időeltolódás miatt világszerte megbénulhat az elektronikus kereskedelem, és felborulhat a légi közlekedés rendje, de apróbb tévedések is adódhatnak szép számmal: a telefonszolgáltatók például csúcsidejű díjakat számlázhatnak kedvezményes időben folytatott beszélgetésekért, rossz adatokat közölhetnek a menetrendek, és általában fennakadások lehetnek minden számítógéppel végzett tevékenységben, amely az Egyesült Államokkal kapcsolatos – figyelmeztetnek szakértők.

Találd ki, hol leszek március 11-én? Úgy van. Az Amerikai Egyesült Államok területén. Egész pontosan New Yorkban. Terv szerint 10-én kirándulunk Washingtonba vonattal, 12-én pedig repülünk tovább Seattle-be, az MVP Summit-ra.

Tudunk élni, mondhatom…

ps. Aztán lehet, hogy mégis ez lesz a biztonságosabb, nem Pesten dekkolni az idióták forradalmában.

[Update]
Nos, ővele már biztosan találkozni fogok – ugyanis szekciókra leszünk osztva, és mi, az Exchange szekcióban családiasan elleszünk, lágyan simogatva egymás kobakját.