Félre

Igen érdekes délután volt. Kezdődött azzal, hogy munkahelyen volt egy kis pánik, mely ott tartotta az embert. Aztán idehaza azzal fogadott Nej, hogy 1-es prioritású hibabejelentése van, nem működik az Internet. Tényleg nem működött. Csak miután alaposan kiforgattam a nemrég vásárolt Linksys routert, akkor nyugodtam meg, hogy a szolgáltató a hibás. Persze a telefonjuk egyfolytában foglalt volt. Külön szép, hogy az elhúzódó munkanap miatt úgy döntöttem, ma este nem tanulok, inkább csak úgy cirkálok az Interneten. (I don’t surf on the Internet – I cruise.) Ennek ugye lőttek.
Sebaj, még reggel rögzítettem egy hosszabb felvételt a fényképezőgépemmel, legfeljebb azt felmásolom, elmolyolgatok vele. Gondoltam én. A kamerában meg tudtam tekinteni, felcsalogatni a számítógépre viszont semmilyen módon nem tudtam: se USB kábellel, se kártyaolvasóval, se Vosonic fényképtárral. Kénytelen voltam törölni és újraformázni a kártyát.

Végignéztem az utóbbi pár óra történésein – és lemondóan elővettem egy régi könyvet. Végülis… fotelben olvasgatni sem rossz.
Az legalább mindig működik.

1 Comment

  1. Amíg van áram. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.