?

Most akkor mi van?

Írjuk ki az országhatáron, közvetlenül a Kresz táblák mellé, hogy ha a tisztelt túrista által elgázolt ember bőrszíne egy árnyalattal sötétebb a megszokottnál, akkor padlógáz és csak tíz kilométerrel távolabbról szabad mentőt hívni?

4 Comments

  1. Nagyjából. De ha ezt főműsoridőben belemondod a tévébe, Te leszel a világ rasszistája.

  2. Valahol láttam erről egy viccesnek szánt, de szomorúan találó táblát. Piros háromszög, benne a KRESZ táblákról ismert stilizált figurák baseball ütökkel állnak egy fekvő figura fölött…

  3. Mondjuk az is tény, hogy az autósok morálja és nemautósok iránti tisztelete a béka segge alatt van. Ha én minden autóst meglincseltem volna, aki nem engedi át a zebrán a terhes és/vagy babakocsival közlekedő nejem, vagy akár az én másfélmázsás testem, hát én lennék a kelenföldi Torquemada.

  4. “ha a tisztelt túrista által elgázolt ember bőrszíne egy árnyalattal sötétebb a megszokottnál, akkor padlógáz”, aztán a többin ráér merengeni. És nem vagyok rasszista, de lassan a tököm tele van azzal, hogy olyan országban élek, ahol 2007-ben így működnek a dolgok. Ez itt nem india és én inkább az eu-ba mennék, mint oda. Ez a véleményem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.