Újabb vicces oldal

Ez itt milyen már:

Ez a weblap 1024*768 pixel képernyõfelbontásra van optimalizálva. Az Ön készülékének a felbontása 1280*960 pixel. Ha lehet, módosítsa a beállításait!

Parancs, értettem. Kérek engedélyt lefűrészelni a monitorból…

7 Comments

 1. Tenyleg van meg ember a foldon, aki igy alkot meg egy weblapot, nem pedig siman ugy, hogy 800*600 (vagy inkabb 1024*768) es magasabb felbontasokon is hibatlanul lathato legyen? Ez is hungarikum lesz lassan. :)

 2. Múltkor futottam bele egy lapba, ami csak és kizárólag akkor volt megtekinthető, ha a böngésző firefox 1.5-nek hazudta magát. Sajna elhánytam a linket, pedig újszerű élmény volt rábírni egy gecko-s böngészőt, hogy egy másik gecko-snak hazudja magát. ;)

 3. Hja. De azért jó, hogy az ilyen lapokat már ritkaságként mutathatja be az ember.

 4. pistikék országa vagyunk. most egy dolog jut eszembe: aki kérdez azt öt percig nézik butának, aki nem, az az is marad. szép közhely, de ha csak egyet-kettőt kérdezett volna a weboldal készítője már megspórolta volna JoeP-nek, hogy tönkretegye a monitorát:)
  erről jut eszembe, első munkahelyemen a bejövő optikát vágták el a villanyszerelők(!), akik a hátsó lépcsőház felújításához való előkészületében, a fekete, vastag, feliratozott kábelt az első emelet magasságában elnyírták. aztán elkezdték megblankolni, mert érdekes módon nem volt benne réz és még sikamlós is volt:D

 5. Idézem az oldalról:

  A strandon bérelhető vizibicikli, napozóágy, jet-ski, banán.

  Ezt az utolsót nem egészen értem. Külön szolgáltatás egyedülálló nőknek? :D

 6. Nem, ez egy vizi sporteszköz. Valami banán alakú felfújható izé, melyet motorcsónak után kötnek.:)

 7. aztán elkezdték megblankolni, mert érdekes módon nem volt benne réz és még sikamlós is volt
  :-DD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *