Szemet behunyni, fület becsukni

Azt olvastam valahol, hogy azért volt olyan langyos a tegnapi Fidesz gyűlés, mert még nem döntötték el, hogy pozitív vagy negatív kampányt fognak-e folytatni. Nekem van egy tippem. Ma már láttam szép nagy piros nyolcszög matricákat, ‘Pedofil Stop’ felírattal. Egy kovácspistis/kunczegáboros plakátot ragasztottak tele ilyenekkel. Mivel ezeket le is kellett gyártani valamikor, feltételezem, hogy itt bizony már tegnap eldőlt a csapásvonal. Brutális negatív kampányt vizionálok az elkövetkező két hétre.

Elméletileg persze meg szóba jöhetne az is, hogy ezeket a matricákat maga az Szdsz ragasztgatja, hogy szítsa a harci kedvet és démonizálja az ellenfelet – de őszintén szólva ennyi fantáziát nem nézek ki belőlük.

4 Comments

  1. Nem a FIDESz-t akarom védeni, de ebben szerintem tévedsz. Egyrészt ilyen plakátok már az első forduló előtt is voltak (a 61-es villamos vonalán az összes megállóban leragasztgatták vele az SzDSz-es plakátokat), másrészt ez a Kuruc.info-féle “Több SzDSz, több pedofil” plakátakcióval mutat erős egyezést:

    http://www.kuruc.info/reszletes.asp?MainID=2&HirID=1205

  2. Elképzelhető. Ezek szerint még csak most érhetett Újpestre a ragasztgató – mert tegnap még rendben volt a plakát.
    (Mindenesetre fázok attól, hogy az erős negatív kampányt illetően nem fogok tévedni.)

  3. Szerintem mindkét oldalról negatív kampány lesz, és ahogy mondod: brutális. Pedig olyan jó volt a kampánycsendben megtapasztalni, milyen békés is lehet az élet politikusok nélkül.

  4. Hát igen. Az összes politikus elmehetne az Antarktiszra jégkockát vágni. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *