Vadászat

Nem akármilyen hosszú hétvégén vagyunk túl. Mint egy hatalmas vadászaton: borzasztó nagy vadakat sikerült leterítenem.

 • A padlás kitakarítása. Brontosaurus Giganticus.
 • A sufni első frontjának lebontása. (Megindultak lefelé az ajtótokok, gyk. nem lehet se kinyitni, se becsukni az ajtókat.) Lebontottam az egészet, masszívabban rögzítettem a tokokat, most szuper. Elefánt.
 • Szétpakoltam, rendszereztem és visszapakoltam a családi irodát. Ezzel hatalmas lépést tettem a hamarosan bekövetkező adóbevallás sikeres teljesítése felé. (Tessék megfigyelni, hogy az alsó polcokat szabadon hagytam a macskák számára. Egyelőre.) Medve.
 • Rendet vágtam a cédék között is. Az adat cédéket már korábban szétpakoltam, most a zenei cédék számára építettem ki falon/polcon a tárolókat – és töltöttem is fel azokat. Nem mellesleg felhajigáltam a falra néhány képet is, így azért valamivel jobban néz ki a szobánk. (Gondolkodtam azon is, hogy felrakom az MVP okleveleket a falra. Bőrkeretükben nagyon jól mutattak volna: kétoldalt két MVP oklevél, középen meg Nej bizonyítványa, mely hivatalosan igazolja, hogy egy arizonai étteremben megevett egy csörgőkígyót. Hja, ki miben jó… Szarvasbika.
 • Rájöttem, hogyan lehet egy word template-t szöveg formázására használni. Tudom, neked ez semmi, de nekem nagy lépés volt a következő könyvem felé. Farkas.
 • Ha már elmerültem a template-k világában, kiszasszeroltam, hogyan lehet word2007 segítségével fb2 állományokat gyártani. Tudom, neked ez se nagy dolog, de engem megmentett egy virtuális gépen futó Word2003 üzembeállításától. Vaddisznó.
 • Elmentünk a világ végére (Premier Outlet) ruhát vásárolni. A legjobbkor. Akkora leárazás volt téli ruhákban, hogy csak pislogtam: hosszúujjú pólók 22e helyett 7e, túranadrág 17e helyett 11e, meg ilyenek. Róka.
 • Aztán ami nem jött össze: le kellett volna mosatni az autót. Igen, ilyen ramaty időben. Jövő szerdán viszem kötelező szervízre és ha azt akarom, hogy a szerelők ne csak bottal piszkálják meg, akkor legalább egy fekete réteget el kellett volna távolítani róla. Reggel kilencre el is mentem a kedvenc kézi mosómhoz. Meg voltam győződve, hogy ebben az időben egész biztosan nem kell sokáig várakoznom. Tulajdonképpen be is jött, ugyanis annyira vacak volt az idő, hogy a mosó ki sem nyitott: el sem tudták képzelni, hogy kuncsaftjuk lesz aznap. Kopasznyakú csirke.

Nagyítás

2 Comments

 1. Neked a 7 meg a 11eFt az le van árazva? Huhh.

  De hogy egy kis népnevelés is legyen: a template szó helyes toldalékolása template-ek, template-et, merthogy a template így templétnek ejtetik, azt meg nehéz kiejteni, hogy templétk, templétt. Már ha retteg az ember a sablon (eredetiben chablon) szótól.

 2. Relatív. Én szeretem a Haft termékeket (tök jó olyan helyen vásárolni, ahol az én méretemhez tartozó cuccok a legkisebbek), meg jók a fazonok, az anyagok… a gond az, hogy drágák. Ha nagy ritkán van valami akció, akkor szoktam többet is bespájzolni. (Egyébként miért is drága 7e egy pulóver vastagságú anyagból készült hosszúujjú pólóért?)
  A jó túranadrágért meg a 11e nem sok. Majd nézz egyszer szét.

Leave a Reply

Your email address will not be published.