Megelőztem a koromat

Egyetemistaként volt néhány ételspecialitásom. Például körbejártam a szintet és mindenhonnan elkértem az ehetetlenül száraz kenyereket. A zsákmányt leborítottam az asztalra, majd kalapáccsal apró darabokra törtem – aztán jó vastagon beszórtam fokhagymás sóval. Amíg az ízek összeértek, addig lerohantam a KOL klubba sörért.
Isteni étel volt, órákig lehetett rágcsálni.
Mindenki rajtam röhögött. Én voltam az ember, aki kalapáccsal étkezik.
Ma meg? Termék lett belőle. A Chio hagyományos fokhagymás pirítós néven forgalmazza, gyakorlatilag ugyanazt, csak kifliből.
Puhányok.

3 Comments

  1. Na ha annak idején bejegyezteted a terméket, ma milliárdos lennél!
    És lenne egy normális tudósítónk az Adria partján napi 24 órás szolgálatban :-)

  2. Látod, az egy nekem való munka lenne. :-))

    De már van egy újságíró hölgy, aki megpróbálkozott vele:
    http://jadran.nolblog.hu/

    Érdemes végigolvasni a blogot, megtudható belőle például az, hogy Horvátország egyik szerelmese miért volt kénytelen áttenni a székhelyét Szlovéniába…

  3. Én neked jobban hinnék :-)
    Másodállásban pedig apartmant üzemeltethetnél
    -vagy Te szerveznéd a topik talit. KINT :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *