Maga Káosz Kapitány tette tiszteletét ma a környéken: bedurrant ugyanis a lomtalanítás. Ilyenkor mindent ellepnek a furgonok, az ezeréves utánfutós csotrogányok – és a mindenféle gyanús elemek. Közöttük kellett tovább bonyolítanunk a költözködést. Izgalmas volt. Bármit vittünk le, mindig őrt kellett hagynunk mellette. Értelemszerűen a kocsit is állandóan zártuk.
Másfelől viszont soha jobbkor, egy csomó mindent helyből a lomkupacra tudtunk dobni. Félelmetes mennyiségű szemét tud összegyűlni egy lakásban tíz év alatt. Csak az ember együttélve nem realizálja, hogy ez mind szemét. De amikor össze kell pakolni, meg kell fogni, el kell szállítani – akkor hirtelen már nem kell.

No, ma korábban megy el az írás, mert már az új helyen alszunk. Internet nélkül. Ó jaj. Hogyan fogjuk kibírni ezt a két napot…

Csak gratulálhatok magamnak. Mindent remekül megszerveztem, minden működik is – csak éppen a legfontosabb cuccok dobozát nem jelöltem be. Ilyenek vannak benne, mint PDA-töltő, mobiltelcsi töltő, tartalék aksi a fényképezőgéphez, töltő az aksihoz… Szerencsére egész pontosan emlékszem a doboz típusára… meg arra is, hogy abból a fajtából húsz darab volt… és mivel masszív dobozok, így abban vannak a könyvek -> ergo tutira a kupac alján lesz.

Az milyen már, hogy pisilés _előtt_ lépek be kezet mosni. Mert ilyen kézzel azért már mégse…

Fényképek… lettek ma is, de a gép már kint van, az Internet meg bent. Majd.
Mellesleg most én is visszavonulok egy ideig. Ha minden jól megy, kedden már lesz net az új helyen… addig viszont semmi.