Ajándékcsomag

Van az úgy, hogy az ember szétcsap a feedjei között. Benéz a folderekbe, amelyik blogban már hónapok óta nem volt post, azt áthúzza a blogtemetőbe, ahonnan már csak egy lépés az elmúlás.

Így vettem észre, hogy fisher99 blogja is behalt. Sóhaj. Hát, a gloria mundinak is beütött úgy látszik a sic transit. Áthúztam.
Aztán a takarítás végén gondoltam, csak visszanézek, tényleg az történt-e, hogy a sok macskázás miatt már nem jut ideje a szerzőnek az írásra – és ekkor láttam, hogy írások azok vannak ugyan, csak éppen az rss feed lett lecserélve.

Huh. Legalább félévnyi elmaradás. Félretoltam az összes kinyomtatott KB cikket, szanaszétfirkált folyamatábrát… és lett egy jó napom.

3 Comments

  1. Abszolut. Töled ismertem meg fisher99 blogját még évekkel ezelőtt, ezért hálás is vagyok neked. Csodálokztam is, hogy pár éve kikerült a blogodról elérehetp linkek közül, fiser99-et nem lehet nem ajánlani. Nagyon szeretem az írásait.

  2. elnézést, fisher99

  3. Csodálokztam is, hogy pár éve kikerült a blogodról elérehetp linkek közül,

    Mert egy önző disznó vagyok. Ha megnézed, most csak olyan linkek vannak kint, melyek közvetlenül hozzám, vagy közeli családtaghoz kapcsolódnak. (Egyszerűen nincs időm frissíteni egy ‘kedvenc oldalak’ szekciót – meg annak sem látom értelmét, hogy idelinkeljek 30-40 oldalt.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading