Mentegetőzés

Igen, pontosan tudom, hogy borzasztó hosszú írás sikerült az amerikai kalandozásról, nem kell, hogy cseszegessél miatta. (Ha ez némileg vigasztal, a szöveg 90%-át PDA-n böködtem be.)

Feltett szándékom, hogy most egy hétig nem fogok kirakni semmilyen írást sem a blogra – hogy azoknak is legyen idejük elolvasni, akik nem tudnak sok időt rászánni naponta a blogolvasásra. Minden napra egy napi adag – a végén már elég rövidek a leírások – és végig lehet olvasni.
Aki viszont nem szokta elolvasni az útleírásokat… az most így járt. Legyen egy hét türelemmel.

ps.
Ne lepődj meg, ha esetleg lassan töltődnek le a képek. A Flickr egész hétvégén borzasztó szar volt, legalább egy fél napot eltököltem, mire egyáltalán fel tudtam tölteni mindent. (Elvesztette az exif értékeket, emiatt nem lehetett időrendi sorrendbe rendezni az albumok képeit, a félbeszakadt feltöltéseket nem lehetett törölni, a feltöltött képek nem jelentek meg… meg hasonló marhaságok. Valószínűleg a hétvégén nagyon reszelnek a rendszergazdák a szerverfarmokon.)

[Update]
Na, most konkrétan teljesen behalt a Flickr. Egy kép sem érhető el.

3 Comments

  1. Én éjszaka olvastam végig, de a macskás résznél ki kellett jönnöm a szobából, nehogy a többiek felébredjenek a hangos hahotázásomra…

  2. Napokig értetlenül néztem ezt a posztot, aztán ma kiderült a turpisság: az útleírás nem került be az RSS-be, vagy legalábbis a GReader nem mutatta. :-(

  3. Huh, nem kis anyagról maradtál le.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *