Milliók az ablakon

Most éppen nem vagyok túl jó kedvemben.
Múlt héten léptünk egy bátrat és péntektől egy millával olcsóbban kezdtük hírdetni a lakást. Összesen két érdeklődő volt, aztán azok sem jöttek el. (Pedig a tegnapi miatt igen megvariáltuk a napunkat, lásd még defektek.)
Elkeserítő… ennyivel felélőttünk volna a tervezésnél?

6 Comments

 1. Nézgelődök, hogy merre lenne érdemes letelepednünk a suli végeztével, és a Wekerle telep elég tetszetős számomra(az olvasottak alapján). 49m2-es társasházi lakásokat 12millió környékén hirdetik az expresszben.
  Ti szeretnétek maradni a Wekerlén csak nagyobb fészekben, vagy nagyobb volumenű váltásban gondolkodtok?

 2. Nem lesz annyi pénzünk, hogy maradjunk. A – feltételezett pénzünk alapján – négylakásos blokkban tudnánk lakást venni, de azok nem túl szerencsés beosztásúak. Kettes blokkra meg nem lesz pénzünk.

 3. Tudod, most van az, hogy mindenki kivár… Maradnak a jelenlegi lakástámogatási formák, vagy jön egy új kormány, aki az egészet felrúgja, stb… De ezt tudod, hiszen te szoktad mondani… ;)

 4. Tipp: senki se gondolja, hogy bármely elkövetkező kormány visszaállítja a fidesz féle osztogató lakástámogatást. Alig évi 400 Mrd HUF teher volt a költségvetésnek, jó eséllyel idővel a fidesz is beszüntette volna, ha hatalmon marad. Nem lesz jobb rendszer még jó sokáig.

 5. Nem, én azt szoktam mondani, hogy a politikai tökölődés felrúgja a forint árfolyamát és elúszik a bankban félrerakott pénzünk. (Azóta rájöttem, hogy ez hülyeség – a privátban értékesített ingatlanok árai nem mozognak a forint árfolyamával – és mi egyszerre veszünk és eladunk.)

  Másfelől meg… szerinted azt várják az emberek, hogy majd az új kormány jobb feltételekkel ad zsét? Nem az van a levegőben. Ha én kedvezményes lakásépítési kölcsönt szeretnék felvenni, akkor most venném fel, amíg adnak. (Tudtommal visszamenőlegesen nem illik feltételeket változtatni.)

 6. Tudtommal visszamenőlegesen nem illik feltételeket változtatni.

  A te részedről nem is, viszont a bankokéról bármikor. :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *