Miért?

A gázszerelő azt ígérte hétfőn, hogy kedden visszahív. Péntek van, eddig nem hívott vissza. Elérhetetlen. Egy gyenge 900e forintos melóról van szó, a fűtési szezon meg már itt van a nyakunkon.
A könyvelő folyamatosan igérget, de immár másfél éve nem tudja megszűntetni a BT-met. Miközben a felszólításokat sem olvassa el.
A Wizzair 3 hónapja nem fizeti ki a járattörlés miatt felmerült költségeinket. Igaz, 30 naponta megígéri, hogy ki fogja. Gondolom erre a 30 napos levélküldésre valami jogszabály kötelezi. A kifizetésre nem.

És akkor miért én idegeskedek, hogy nem lesz készen vasárnap estére a rendszerterv? Melyet még csak nem is én ígértem meg, hanem rákényszerítettek?

6 thoughts on “Miért?

  1. Elkeserítelek, nekünk kb. májusban mondták ki gázszerelők egy csöpögő cirko HMV csőre konzílium keretében (többet megkérdeztem), hogy nem javítható. Bármikor meghalhat és onnatól gáz van – csak meleg nincs.
    Kértünk két ajánlatot (új kondenzációs, gázszerelés-kéménybélelés-engedélyezés-Firelé-mindenamikell), másfél illetve kettő+fél hónapra vállalták, kiválasztottam az olcsóbb- gyorsabb (haveri) ajánlatot (940K), később kiderült hogy elszámolta az ÁFÁ-t és 1.2M lenne, Békésen megegyeztünk 1.05M-ben. Szeretem az embereket, tényleg. Fog még megrendelést kapni tőlünk.
    Jöttek pontosan a megbeszélt napra, telepítették (igaz szétbontották 2 helyen a falat, mert rossz volt a régi kéményelvezetés). Imádok építkezésen lakni.
    Bár a kéményseprők csúszása miatt a gázos jóváhagyás csúszik. Csak a fél misit fizettünk ki, én nyaggatom az embert, hogy utalni akarok még.

  2. Mondanám, hogy hívj másik szerelőt, de nem mondom. Mindenesetre az ígérgetősek elmehetnek a redvás anyjukba. Akiben nincs annyi gerinc, hogy megmondja, hogy nem ér rá, az egy igazi lázárjános (aka gerinctelen féreg).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *