Miért?

A gázszerelő azt ígérte hétfőn, hogy kedden visszahív. Péntek van, eddig nem hívott vissza. Elérhetetlen. Egy gyenge 900e forintos melóról van szó, a fűtési szezon meg már itt van a nyakunkon.
A könyvelő folyamatosan igérget, de immár másfél éve nem tudja megszűntetni a BT-met. Miközben a felszólításokat sem olvassa el.
A Wizzair 3 hónapja nem fizeti ki a járattörlés miatt felmerült költségeinket. Igaz, 30 naponta megígéri, hogy ki fogja. Gondolom erre a 30 napos levélküldésre valami jogszabály kötelezi. A kifizetésre nem.

És akkor miért én idegeskedek, hogy nem lesz készen vasárnap estére a rendszerterv? Melyet még csak nem is én ígértem meg, hanem rákényszerítettek?

6 Comments

  1. Elkeserítelek, nekünk kb. májusban mondták ki gázszerelők egy csöpögő cirko HMV csőre konzílium keretében (többet megkérdeztem), hogy nem javítható. Bármikor meghalhat és onnatól gáz van – csak meleg nincs.
    Kértünk két ajánlatot (új kondenzációs, gázszerelés-kéménybélelés-engedélyezés-Firelé-mindenamikell), másfél illetve kettő+fél hónapra vállalták, kiválasztottam az olcsóbb- gyorsabb (haveri) ajánlatot (940K), később kiderült hogy elszámolta az ÁFÁ-t és 1.2M lenne, Békésen megegyeztünk 1.05M-ben. Szeretem az embereket, tényleg. Fog még megrendelést kapni tőlünk.
    Jöttek pontosan a megbeszélt napra, telepítették (igaz szétbontották 2 helyen a falat, mert rossz volt a régi kéményelvezetés). Imádok építkezésen lakni.
    Bár a kéményseprők csúszása miatt a gázos jóváhagyás csúszik. Csak a fél misit fizettünk ki, én nyaggatom az embert, hogy utalni akarok még.

  2. Lehet hogy a gázszerelő meg a könyvelő is idegeskedik, nem tudhatod. :)

  3. Mondanám, hogy hívj másik szerelőt, de nem mondom. Mindenesetre az ígérgetősek elmehetnek a redvás anyjukba. Akiben nincs annyi gerinc, hogy megmondja, hogy nem ér rá, az egy igazi lázárjános (aka gerinctelen féreg).

  4. Ja és tudok két csapatot, akire jó szívvel rábíznék bármilyen gázos munkát. Ha kell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading