Technikai leírás

Mivel többen is reklamáltak, kénytelen vagyok tisztázni bizonyos dolgokat.

  • Baromi kellemetlen ám, amikor két macska igyekszik mindent bedobni azért, hogy pont ott legyen, ahová lépni akarok. Ehhez már csak egy olyan hét kell, amikor ritkán érek haza éjfél előtt, amikor tönkremegy megint a számítógépem, amikor halálra szopat a vízszerelő és nem tudunk fűteni, pedig baromi hideg van, amikor a Díjbeszedő egy elegáns húzással tönkrevág mindent, amit eddig tettem az ügyben, hogy rendezzük a vízbefizetést, amikor kiderül, hogy körbeépítik forgalmas utakkal a házunkat.. nem sorolom. Ez speciel nem az én hetem.
  • Ehhez tessék hozzáadni, hogy az egyik macska valami olyan pofátlanul tüzel, hogy elviselhetetlen. Teljesen kiszámíthatatlanul hol a simogatást követeli, hol karmol, mar. Akkor is, ha előtte az ölembe kéredzkedett. A másik idáig még nem jutott el, de a pofátlanságban már nagymester lehetne.
  • Harmadrészt… ez nem úgy megy ám, hogy nekifutásból bikázok bele spiccel a macska oldalába. A technika a következőképpen áll össze: papucs lerúg, lábfej nagyjából a macska súlypontjánál aládug, lendít, macska lendületesen repül 1-2 métert, talpon landol, sértetten vernyikol. Aztán pár perc és már megint láb alatt van. Még az se kizárt, hogy direkt csinálja.

6 Comments

  1. Erre csak egy megoldást látok:
    Ber kell szerezni egy igazán emberszerető, de macskagyülölő kutyát:-)
    Nálunk egy husky-német juhász keverék hatásosan elrendezte a macskákat, kertünket nem használják WC-nek, nem nálunk bagzanak, sőt széles ivben elkerülik.

  2. Alapvetően félreérted a dolgot.:) Jóban vagyok a macskákkal, örülök, hogy itt élnek velünk együtt. Az írással csak arra próbáltam célozni, hogy egyfelől súrlódások azért vannk, másfelől meg nem vagyok egy vérnősző szadista barom, még ha egy-két bejegyzésből úgy is tűnik.

  3. Némely macska mazohista.
    A múltkor láttam egy kölyökmacskát, aki juszt is ment “játszani” a már kb. 8 kilós kölyökkutyával. A játszás azt jelenti, hogy a macs szolidan védekezik, csapkod a mancsával, a kutya meg teljes erőből lerohanja és harap. Igaz ez olyan játszós harapás, de elég nagy már a kutya, amikor engem harap az már fáj. A macska meg visszajön :))

    Szóval lehet, h élvezik…

  4. Abban is van valami jó, hogy még nem fűtöttök!
    Nem lesz magas a gázszámla :-)

  5. A macska a bukfences repülést tutira szándékosan provokálja ki. Inditólöket nélkül nem menne neki. A nyávogás meg szerintem a játék része… ( Ui: Mi 3 cicussal edzünk, vannak hasonló tapasztalataink…)

  6. Nálunk tökéletesen együtt élt egy lakásban a 2 macska és a 35 kilós kutya. A kutya be volt tanítva, a “Büntesd!” vezényszóra fegyelmezte a macská(ka)t (bekapta a fejét, és finoman rágcsálta – Pix írt erről fentebb).
    Egyik fő feladata volt, hogy a hálószobába nem engedhette be a macskákat, ezt is tökéletesen ellátta.
    Mindezt úgy, hogy imádta a macskákat és a macskák is őt.
    Egyébként meg: http://www.youtube.com/watch?v=1qiGyxPplAw :)))))))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading