OCS3

Ma átfutottam a roadshow anyagait. Csak a korrektség kedvéért:

 • Amit én ott sötétbarna háttérnek láttam a kivetítőn, az a ppt-ben halvány narancssárga.
 • Az előadáson érthetetlenül halk videóknak itthon teljesen normális hangja volt.

Azaz két feketepont átcsoportosítva az oktatóközpontnak.

5 Comments

 1. Gondolom nem kevés pénzt kértek ezért az oktatásért! legalább lesz mit írni az értékelő lapra

 2. Az anyagi részét nem tudom. Nekem úgy tűnt, hogy ez egy ilyen partnereknek szóló bemutató volt.

 3. Hali!

  Én is ott voltam a tréningen, és bár néha szoktam olvasni a blogodat, nem ismertelek fel a társaságból :)

  Bár semmilyen kapcsolatban nem vagyok sem a tréninget tartó úriemberrel, sem az oktatóközponttal, a védelmük érdekében annyit el kell mondanom: ez csak 1 bemutató tréning volt (a srác szóhasználatával “level 100”) és pár hónap múlva fog jönni egy sokkal mélyebb (level 3-400) tanfolyam is. Az OCS-ről 2 nap alatt nem lehet még csak megmutatni sem minden lényeges dolgot, ennek a tréningnek az amerikai változata 4 v. 5 napos, hirtelen nem tudom pontosan. Annyi időbe sokkal több minden bele fért volna.

 4. Jah, azt elfelejtettem h. természetesen a beta3-as verzió, és a majomkodás a hálózattal az én szememben sem tüntette fel teljesen profinak a szervezést. De tényleg ez legyen a legnagyobb kellemetlenség, ami valaha is megtörténik az emberrel :)

 5. Akkor lehet, hogy én emlékszem rosszul, bennem az maradt meg, hogy 200-as szint. Nem mintha ez a lényegen különösebben változtatna.
  A két naptól én sem vártam csodát, de egy dolgot igen: tegyenek le egy működő verziót. Cikket ugyanis már sokat láttam, de működő példányt, olyat, amelyik be is van kötve a telefonhálózatba, még nem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.