OCS3

Ma átfutottam a roadshow anyagait. Csak a korrektség kedvéért:

 • Amit én ott sötétbarna háttérnek láttam a kivetítőn, az a ppt-ben halvány narancssárga.
 • Az előadáson érthetetlenül halk videóknak itthon teljesen normális hangja volt.

Azaz két feketepont átcsoportosítva az oktatóközpontnak.

This entry was posted in IT.

5 thoughts on “OCS3

 1. Hali!

  Én is ott voltam a tréningen, és bár néha szoktam olvasni a blogodat, nem ismertelek fel a társaságból :)

  Bár semmilyen kapcsolatban nem vagyok sem a tréninget tartó úriemberrel, sem az oktatóközponttal, a védelmük érdekében annyit el kell mondanom: ez csak 1 bemutató tréning volt (a srác szóhasználatával “level 100”) és pár hónap múlva fog jönni egy sokkal mélyebb (level 3-400) tanfolyam is. Az OCS-ről 2 nap alatt nem lehet még csak megmutatni sem minden lényeges dolgot, ennek a tréningnek az amerikai változata 4 v. 5 napos, hirtelen nem tudom pontosan. Annyi időbe sokkal több minden bele fért volna.

 2. Jah, azt elfelejtettem h. természetesen a beta3-as verzió, és a majomkodás a hálózattal az én szememben sem tüntette fel teljesen profinak a szervezést. De tényleg ez legyen a legnagyobb kellemetlenség, ami valaha is megtörténik az emberrel :)

 3. Akkor lehet, hogy én emlékszem rosszul, bennem az maradt meg, hogy 200-as szint. Nem mintha ez a lényegen különösebben változtatna.
  A két naptól én sem vártam csodát, de egy dolgot igen: tegyenek le egy működő verziót. Cikket ugyanis már sokat láttam, de működő példányt, olyat, amelyik be is van kötve a telefonhálózatba, még nem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *