Jimbo

Ahogy már többször is említettem, holnap elhúzunk a retekbe. Nagyjából össze vagyunk pakolva, most éppen az áramot csomagoljuk – nem hülyéskedek, szinte minden konnektorban elemtöltő dolgozik, kell az áram a kütyüknek.
Az utolsó pillanatra ugyan, de sikerült beszereznem mindent. Hülye fejjel először túraboltba mentem – el is rémültem a négyezer forintos zokniktól, a nyolcezer forintos vászonsapkáktól, olyannyira, hogy a túranadrágokat már nem is mertem megnézni. Aztán jött az isteni szikra, military shop. Az erdőben úgyis mindegy, hogyan nézek ki, a lényeg, hogy erős, tartós anyag legyen rajtam. A J.press-es túrazoknik (darabja 890 Ft), a gyakorló sapka (900 Ft) és a gyakorló naci (7900 Ft) együttesen sem kerültek annyiba, mint három profi túrazokni a Mountex-ben.

Mit mondjak még? Valószínűleg nem fog hiányozni Abszurdisztán. (A ma esti zavargások apropója Rákóczi Ferenc újratemetésének századik évfordulója. Ez az indok, hogy lehessen megint egy kicsit gyurcsánytakarodjozni. Hát mi a groteszk, ha ez sem?)
Szóval soká jövünk vissza – sajnos nem eléggé soká, mert november 4-re már edzenek tudtommal mindkét oldal erős emberei – de legalább addig béke lesz.
Mármint ott, az erdőben.

ps: Azért remélem, nem sok embert hoz zavarba az írás címe és a fénykép közti összefüggés felismerése. :)

[Update]
Jót vigyorogtam: megláttam, hogy Nej olvasnivalónak a GTD-t dobta be a táskába. Hát… ha úgy alakulnak a dolgok, ahogyan terveztem, esténként maximum fél oldalt saccolok számára ebből a könyvből – a maradék idejét a fáradtság fogja beosztani.:)

6 Comments

  1. Jajj, november 4-ről mindig Hiller-haver ugrik be:
    – Legyen novembel negyedike az ősz októbel hatodikája! – mondta ő hihetetlen bölcsességében emlékeim szerint, miután közölte, hogy
    – Legyen októbel 23 az ősz málcius 15-éje!

  2. Jól rémlik, hogy Jimbo a Wulffmorgenthaler mindenre eszetlen módon lövöldöző redneckje? :)

  3. Nem talált. (Nem is emlékszem ilyen figurára a Wulfmorgenthaler oldalon.) Viszont a redneck az már közel van.
    Varánusz biztosan tudja, csak gondolom esélyt ad másnak is. :)

  4. Igen zokszigen megfejtése a jó – Adi verziója pedig az extra bónusz. Tényleg nem emlékeztem, hogy WM-ék is megrajzoltak egy hasonló figurát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *