Fatál

Akit az istenek arra ítéltek, hogy tömegben pisiljen, az hiába is kapálódzik.
Kisétáltam a folyosóra, de amikor a bizonyos ajtó elé értem, hirtelen több oldalról is betámadtak előttem. Ráérek – gondoltam – és visszasétáltam a szobámba. Tíz perc múlva újra próbálkoztam és szinte ugyanúgy slisszantak be előttem ketten. Úgy csináltam, mint aki éppen csak arra sétált és leblattyogtam egy szinttel lejjebb. Most már ravasz voltam, körbenéztem, óvatosan közelítettem meg az objektumot majd villámgyorsan rohamoztam. Aztán már munka közben egyszerre jöttek be kintről ketten, miközben a business klasszból is akkor farolt ki a kolléga. Két percig csak köszöngettünk egymásnak.

1 Comment

  1. Én tegnap előtt a nagy porcelántrónust céloztam be itt, a varázslatosnak hírdetett Margit Palace-ban. Ugye a 150 férőhelyre beterveztek egy 2-node-os pissoire-clustert, valamint egy 2-node-os porcelántrónus-clustert. A node-ok ügyesen el vannak távolítva egymástól fizikailag (értsd, az irodahodály 2 átellenes végén vannak). Na, hát mennék a hozzám közelebbibe — zárva.
    for i = 1 to 100; nop;
    Mennék a távolabbiba — az is zárva.

    Na, innentől vad failoverbe kezdtem, várva, hogy melyik node szabadul fel előbb. 3 iteráció kellett a távolabbiba való bejutáshoz. Körülbelül 6 másodpercem volt csak hátra…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading