Eternity

Egy órás intenzív kerékpározás után Feindl olaszrizlingbe erős szódát spriccelni, a hosszúlépésről a fröccshabot leszürcsölni – olyan élmény, melyért érdemes lenne bevezetni az örökkévalóságot.

ps1.
Úgy tűnik, bevált a bilincses rögzítés, nem kell sem hegeszteni, sem vázat cserélni.

ps2.
Viszont lehet, lesz egy utam holnap a balesetire. 200 méterre a lakástól, a kertvárosi részen kivágott elém balról egy autó, én meg jó harmincas sebességgel taknyoltam egyet. A plezúrok le vannak tojva, de a levegővétel is igen darabos, az meg zavar.

13 thoughts on “Eternity

 1. Más:
  Mondd csak, a bejegyzések betűtípusa megváltozott vagy csak az én készülékemben van a hiba?
  Olyan rendetlen a látvány,vagy mi.Valahogy nem gömbölyű

 2. oké ,megvan a bibi,felnagyítottam nemrég a képernyő nézetet és a bejegyzések bizony megváltozott betűvel jelentek meg.(?)
  Érdekes,hogy a két oldali szövegek nem változtak.

 3. @Hvala:
  Drukkra szükség lesz, mert úgy tűnik, komoly.

  Más. Írtam emailt a munkahelyi címedre, de azt válaszolta vissza a leveleződ, hogy tele van. Azt szerettem volna megkérdezni, hogy mit csinálnál, ha Krumlovban kellene eltöltened 3 napot? (Oké, csavargás a városban, kaja és sör… eddig rendben. De ezen kívül van-e még valami értelmes időtöltés arrafelé?)

 4. Szia,

  C.K.:
  – Van rafting, nem nagy szám, de a várfal tövében kellemes élmény.
  – C.Budejovice…
  – Trebon /Regent:)/!!!

  És ha szeretsz horgászni, akkor az egész környék egy nagy halastó.

 5. Köszönöm. A raftingot megtaláltam, de novemberben már valószínűleg nem lesz akkora élmény. :) Horgászás kilőve. Budejovice-t nézegettem, csak nem tudom, hogy mennyire iparváros, illetve mennyire van értelme Krumlov után. A Trebon/Regent az valami kocsma?

 6. C. Budejovicének szép óvárosa van. (Kicsi.) Ott vettem első és egyetlen Púvodní Bures CD-met. Azóta Prágában többször kerestem, de nem is hallottak róla.

  És ott van valahol kicsit kijjebb a Koh-i-Noor gyár, a bejáratnál egy embermagasságú ceruzával.

  Krumlov kb. annyi, amit írtál, de a környék is nagyon szép, akár túrázni is. Keress rá a Sumava (Šumava) Nemzeti Parkra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *