Fanyar diplomaosztó

Gyönyörű, talán túlságosan is napsütéses nap. Tömérdek előkészület után puccba vágtuk magunkat. Diplomaosztó a Corvinus egyetemen.

Érintettek voltunk, Barna most fejezte be a master fokozatot.
Színjeles két év, színjeles diploma, szakon belül évfolyamelső.
Mindezt duális képzésben. Ilyenre még nem volt példa a Corvinuson.

Csak aztán belekerült némi porszem a gépezetbe.

Barna titokban remélte, hogy lesz valami szerepe az ünnepségen. Vagy legalább megemlítik, hogy olyat csinált, amit még senki sem. Meg hát, eleve a kitűnő diplomát minimum ki szokták emelni szólításkor.
Csak hát… ilyen az, amikor olyasmi történik, ami még nem volt. Vagy a felolvasó nem nézte meg, vagy a lista összeállítója, mindegy is, a lényeg, hogy nem számítottak duálisban kitűnő diplomára, így még csak meg sem említették. A dékán asszony már észrevette a hibát, négyszemközt külön gratulált is, de ez már veszett fejsze nyele volt. A gyerek arra számított, hogy az ünnepség közönsége, kábé 600 ember fogja felkapni a fejét, és cöccentenek elismerően, nem is beszélve az évfolyamtársakról, rokonokról, haverokról.
Nos, mindebből semmi nem lett. Barna meg annyira berágott, hogy meg sem állt a fényképésznél, így mi vagyunk az egyetlenek, akiknek nincs hivatalos fényképe a friss diplomásról.

Sebaj, készült éppen elég nem hivatalos kép is az alkalomról.

DSC_5741

DSC_5744

DSC_5756

DSC_5761

DSC_5765

Meg utána a családi kertipartiról.

DSC_5768

DSC_5769

Este, miután befutott mindenki és beindult a buli, akkor már nem fényképezett senki. Meg ha mégis, úgysem kíváncsi senki ezekre a képekre.

4 Comments

  1. Gratulálok!

  2. Majd mi gratulálunk! :)

  3. Szintén gratulálok.

  4. Nálam a diplomaosztó egy súlytalan esemény, ezért felesleges elvárásokat nem érdemes támasztani.

    Na de a kerti parti! Az mindig fontos dolog :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *