Adminisztratív közlemény

A mai statisztika alapján úgy tűnik, hogy valaki módszeresen nekiállt végigolvasni a blog összes (4224) bejegyzését. Nem tudom, ki lehet ez a végtelenül szimpatikus ember, de innen üzennék neki, hogy nem biztos, hogy jó utat választott. Tavaly ugyanis én már végigolvastam a blogot és kiszűrve a már értéktelenné vagy értelmetlenné váló írásokat, a maradékból összeraktam a MiVoltVelemXX / OdakintXX / Karmok elektronikus könyveket, melyeket a letölthető könyvek oldalról lehet leszedni. Valamivel kényelmesebb, mint írásról írásra áttúrni az archívumot.

7 Comments

  1. Bár nem teljesen ugyanaz, de időnként én is újra meg újra nekifutok egy olyan offline RSS-olvasó keresésének, amelyiknek meg tudnám mondani, hogy adott helyről visszamenőleg hány RSS-bejegyzést töltsön le (eddig még nem találtam). Ilyenkor ugyanis offline is lehetne keresni adott szóra, nem kell tudjam, hogy melyik blogban, mikor olvastam róla, illetve akkor olvasnám, amikor ráérek (levél-formátum nem játszik).
    Az, hogy összesítetted őket, nem jellemző, így természetesen szegény emberke nem tudhatta…

  2. Sántít a kijelentésed, mert az RSS-olvasó alkalmazás pont, hogy offline olvasható, visszajelzés nélkül. Tehát ha letölti, abból Te nem látsz semmit :) Ha online RSS-olvasó, akkor meg nekem nem felel meg ;)

  3. Lehet, a cryptovírus rágja egyenként a posztokat? :)

  4. Lotus, megfejtetted a rejtvényt!!! :D

  5. Lehet, hogy ő fertőzte meg a blogot? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading