Most örüljek?

Ma szántam rá magamat a baleset óta először, hogy végigtekerek a szokásos körutamon. Nem tetszett. A tüdőm majd kiköptem, sorra kellett kapcsolnom a megszokottnál gyengébb fokozatokat, a térdem megfájdult – nem is mentem végig, a háromnegyedénél hazakanyarodtam. Hát, így állunk. Egy hónap kihagyás… és ennyire kidurrantam. Innen lesz szép feljönni.

Aztán ahogy toltam befelé a bringát, feltűnt, mennyire szitál a hátsó kerék. Hmm. Próba. Ez bizony simán hozzáérhetett a fékpofákhoz. Akkor mégsem én lettem béna? Azért eltoltam a kerékpárt a szervízbe. Pacák nézegette, majd közölte, hogy eltört a hátsó tengely. Majd megmutatta, hol szakadt ki a külső is. Ebben az a jó, hogy a kamrában úgyis a plafonig van felstócolva a rengeteg pénz, most már legalább tudom mire költeni.

6 Comments

  1. hogy a joistenbe tudtal egy hatso tengelyt eltorni? mar bocsanat, de erre tenyleg csak Te vagy kepes :D

  2. El kell esni 32 kmh sebességgel, éjszaka, betonon.

  3. Hát ennyire elpuhultál, törött tengelyel csak a szokásos táv háromnegyede megy ;)

    Reméljük a bringa is felépül.

  4. Na szép kilátások mondhatom. Most megyek vissza 1 hónap kihagyás után edzésre….
    Akkor én is kipukkadok ?
    Te JoeP ez már a kor.Nehezebben pörög fel az ember. Bár egy tengelyt eltörni ahhoz kell még szufla :-)

  5. @gt:
    Neked volt igazad, egy hátsó tengely nem törik el ennyire könnyen. Ma hoztam haza a szervízből, a gyorszárban tört el egy Zeger-gyűrű, amiatt lötyögött a kerék.

  6. hátsó tengelyt törni könnyű. Csak nagy tömeg és nagy áttétel kell hozzá :) Én csak 3 éve bringázok, de már volt ilyenem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *