Laza

Jövő héten mentem volna szabira. Két projektet viszek, az egyik határideje dec.9, a másiké meg az előző után egy hét. (Összefüggőek.)
Az első kapásból elhúzódott, mert a hollandok és az amerikaiak összevesztek egy IP címen. Persze mi is csúsztunk. Szerdán jelentettem le, hogy elkészültünk a dolgunkkal, erre csütörtök délután kaptam Belgiumból egy újabb kérdőívet, hogy töltsem ki. Pénteken (9-én) küldtem el és kaptam egy zsíros nagy Out of Office (OOO) replyt. A projekt zárónapján. Utánaérdeklődtem, kiderült, hogy a projekt el lett csúsztatva 16-ára.
Ma rákérdeztem, hogy elolvasta-e valaki a pénteki anyagot – erre kaptam egy újabb kérdőívet. Nem is rossz technika: “Nem bírsz a seggeden maradni? Nesze egy kérdőív!” Kitöltöttem, visszaküldtem – és jött egy újabb OOO. A hapi – nevezzük Dávidnak – csak jövő héten lesz. Ha sürgős, keressem xy-t.
Két és fél nap van hátra a projektből, nyolc európai országnak kell(ene) összehangoltan tevékenykednie.
Na jó, elküldtem a levelet xy-nak. Szinte azonnal jött a válasz: OOO. Legközelebb a jövő héten lesz. Ha sürgős, keressem Dávidot.

Ilyen helyen szeretnék dolgozni.

2 Comments

  1. Bármelyik minisztérium vagy önkormányzat.
    Vagy félállami nagyvállalat (MOL, MATÁV, ilyesmi).

  2. A MOL-t, Matávot testközelből ismerem, tényleg egy lusta bagázs. Nagyjából ilyen a Posta is. De ezek parkolópályára állított alulfizetett informatikusok.
    Akikkel én próbálok zöldágra vergődni, azok viszont a világ talán legnagyobb IT outsourcing cégének magas – technikai – pozícióban lévő szakemberei. És valahogy nem gondoltam, hogy a farkas kapitalizmusban is megél ez a szoci mentalitás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *