Az alábbi videó nem igazából videó, valójában egy telefonbeszélgetés van mögötte, melyet helyi képekkel illusztrált az editor.

Az történt, hogy valahogy belekeveredett a Flór Ferenc utca témája a Klubrádióba, volt is egy betelefonálás, amelyre rögtön rácsapott az alpolgármester és ő is betelefonált, persze teljesen más dolgokat állított, mint az eredeti betelefonáló. A felvetett téma – az, hogy a hatalomra került ellenzék hogyan él, illetve hogyan él vissza a hatalmával – viszont volt annyira érdekes, hogy Bolgár György nem hagyta annyiban és keresett egy kontaktot, akivel le tudja tisztázni a helyzetet.
Ez a második beszélgetés hallható a videó alatt.

Nos, ha esetleg úgy éreznéd, hogy a beszélgetésnek optimista a vége, hiszen Bolgár György jelentkezett mediátornak, aki asztal mellé szeretné ültetni a feleket és közvetíteni közöttük, nos, le kell hűtselek. Eleve az önkormányzat annyi aljasságot követett már el ebben az ügyben, hogy nehéz lenne mindezt elfelejtve tárgyalni velük. (Nem mintha szóba állnának velünk. A legfrissebb információk szerint Bolgár György is parkolópályára került.) A hitelességük pedig a béka segge alatt öt emelettel, már megtapasztaltuk, hogy szívbaj nélkül lépik át az igéreteiket, szegik meg az adott szavukat. Ráadásul most teljesen nyeregben érzik magukat: a hivatalos ügyeket suttyomban áterőltették, a közvélemény megdolgozása jól halad, a teljesen nyilvánvaló korrupciós sejtést azzal söprik félre, hogy elloptuk a közterületet, azaz nekünk pofa be, mely terelést a megdolgozott Facebook Népe lelkesen visszhangoz. A politikusok bízhatnak benne, hogy ezt az egészet megússzák jelentős szavazatvesztés nélkül. (Eltekintve persze az ügyben érintett kábé ezer eddigi szavazójuktól, akik emiatt a fidesznél is arrogánsabb ügyintézési tempó miatt hamarabb szavaznának akár az ördögre is, mint ismét rájuk.)
Gondold el, a Petrovai által is adminolt 18. kerületi Facebook csoportba csak Petrovai betelefonálásának hanganyaga került ki. Ez itt fent, a másik fél véleménye, micsoda meglepetés, ez nem. Pedig be lett rakva néhányszor, de az éber moderátor résen volt. Amíg Bolgár György hangsúlyt fektetett arra, hogy meghallgassa mindkét felet, addig a mi überdemokratikus (ugye ez az egyik ellenzéki szlogen, hogy demokratikusak vagyunk) önkormányzatunk a kerület kvázi hivatalos Facebook csoportjába csak a saját verzióját, a csúsztatásokkal teli maszatolást engedi be. Egy ellenzéki jellegű rádiós műsorvezető felajánlja, hogy közvetít a felek között. Erre a roppant demokratikus önkormányzatunk kimoderálja az egészet a kerület közéleti fórumából.

Na, erre lehet számítani Drága Bolgár Úr.