6 Comments

 1. Ó, ez semmi. Inkább azt magyarázza már meg valaki, hogy az ELMŰ miért erőlteti évek óta az energiatakaréskosságot?
  Most, hogy már biztos, hogy a külföldi tulajdonos kiszáll, még értem is: egy kicsit talán borsot akar törni az új tulaj, a magyar állam orra (azaz az én orrom) alá. Na de korábban? Éppen hogy elemi érdeke lett volna, hogy minél többet fogyasszunk. Vagy van valami fontos tényező, amiről nem tudok?

  • Egyetertek JoeP-pel, az ELMU-nek az az erdeke, hogy kifizesd a szamlaidat, nem az, h korlatlanul fogyassz. Raadasul a berendezeseknek is jobb, ha nincs rajtuk allandoan nagy terheles, kicsit olyan ez, mint a szervereknel, attol, hogy ki tud otezer latogatot szolgalni per perc, meg nem tesz jot neki, ha ez permanens.

   Raadasul minel kevesbe amortizalodnak a cuccai, annal kevesebbet kell koltenie karbantartasra, ami nem olyan rossz dolog, tekintve, h egyre kevesebb love marad naluk.

 2. Amikor a távfűtésnél dolgoztam és megkérdezték, hogy miért erőltetjük a mérés alapján történő elszámolást és a takarékoskodást a hőfogyasztással, akkor azt mondtam, hogy szeretnénk, ha annyit fogyasztanál, amennyit ki is tudsz fizetni. Az ingatlanodra ráperelt jelzáloggal nem sokat tudunk kezdeni.

 3. A kertész ügyfelem rendszáma is úgy kezdődik hogy MOL-… Nem ott dolgozik. Ez volt a soron következő betűkombináció amikor vette az autóját. Ennyi. Nem kell kombinálni feleslegesen.

 4. Itt Bécsben a Wien Energie is nyomja teljes gázzal az energiatakarékosság-propagandát. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *