Apróhirdetés

Szerény díjazásért cserébe vállalom, hogy bármelyik, bevásárlóközpontban kirakott árujának forgalmát jelentősen, akár tízszeres mértékben is feldobom. Teljesen mindegy, hogy milyen terméket forgalmaz, lehet akár vízilófogkőtisztító kefe, vagy biociroktea, az általam alkalmazott módszer egészen biztosan működik. A módszer többéves megfigyelésen alapszik és eddig minden alkalommal tökéletesen bizonyított. Nincs szükség másra, csak arra, hogy a saját bevásárlókosaramat az Ön terméke mellé parkoljam pár percig, amíg elmegyek vásárolni eztmegazt. Mire visszatérek, garantáltan hatalmas tömeg veszi körül a kosaramat, és a vásárlók – azok a vásárlók, akik korábban még csak nem is hallottak az Önök termékéről – kezüket-lábukat törik, hogy a hatalmas tumultusban közelebb kerülhessenek az addig méltatlanul elhanyagolt polchoz.
Ne tétovázzanak, a kapacitásom véges. Az első tíz ajánlatra 10% kedvezmény, maximum ötven ajánlatot tudok elfogadni.

Maradok tisztelettel,

2 Comments

  1. Biociroktea :). Ezt én is megfigyeltem, tutira hatásos. Ennél csak az jobb, ha megállsz picit merengeni, hogy mi az a dolog, amit nem írtál fel a cetlire, mert úgy gondoltad, hogy olyan triviális, hogy nem felejted el, persze de, és szeretnél egy kis időt adni magadnak. Ehhez kinézed, mondjuk, a senki által aktuálisan nem látogatott babacuccos polcokat. Ekkor hatalmas csapat érkezik, legalább hat bevásárlókocsival, és épp arra a bébiételre vannak ráindulva, ami előtt ácsorognál. Arrébbmész, a tisztítószerekhez, mire egész hordányi háziasszony érkezik. Sóhajtva a boros sorhoz vonszolod magad, mire egy rakatnyi, legénybúcsúra készülő ember vesz körül. A pékséghez lépdelsz, ott néhány nyugdíjas néni van csak, de biztos, hogy legalább egy nem látja a cetlin a lejárati időt, és épp téged tart alkalmasnak ennek elolvasására. Megosztja azért még veled az unokája/lánya esetét, ezt úgy húsz-harminc perc alatt el is meséli. Itt feladod, úgy döntesz, egye kánya, inkább fizetsz. Otthon, ahogy belépsz, eszedbe jut: hát kenyér! Azt kellett volna venni.

  2. Ismerős.

    Jómagam is számtalanszor felpörgettem pl. 1-1 patika forgalmát, s komolyan fontolóra vettem, hogy ezentúl pénzt kérek ezért…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *