Az utolsó rémálom hét

Ma, a reggeli kávénál esett le, hogy ha túl leszek ezen a héten, akkor vége a habzószájú rohanásnak, a szűk határidőknek. El se hiszem.
Igaz, ahhoz még túl kell lennem ezen a héten.

  • Szerdán vizsga. Az utolsó a sorban – és az első, amelyiktől parázok. Kurva kemény, már első ránézésre is.
  • Csütörtök cikkleadási határidő. És még sehol sem vagyok, sőt, a t-kábel valamit baszkurált a nethozzáférésemen, mert egyszerűen képtelen vagyok elérni a virtuális gépeimet. Valószínűsíthető, hogy nem szerdán fogom kialudni a bornyút az anyjából.
  • Csütörtökön előadást kellene tartanom egy ügyfélnél, hogy hogyan képzelem az Exchange2007 tranzíciós projekt lezárását. Erre röviden csak annyit tudok mondani, hogy muhaha. Nemhogy az előadás nincs készen, de még fejben sincs meg, hogyan kellene lezárni. De nemhogy fejben nincs készen, hanem az egész projekt most van a legzűrösebb fázisban, amikor még nem azzal kell foglalkozni, hogyan zárjuk le, hanem azzal, hogy hogyan fog ez egyáltalán működni.
  • Nem könnyíti meg a helyzetet a macska sem. Eleve hihetetlen, mekkora libidója van egy felnőtt macskának: immár két hete, reggeltől estig, folyamatosan párzani akar. Hörög, vinnyog, kurrog, mászik mindenkinek a lábára, fetreng, tekeredik a bútorokra és olyan húsz percenként ad ki magából olyan hangokat, mint akinek most jó. Ma reggeltől ez az egész átcsapott egy monstre hányás partiba, immár a negyediket pakolta ki, nyilván a legváltozatosabb helyekre: előszoba, folyosó, szekrény teteje. Aztán hogy ez a fokozott izgalom jele vagy betegség, ki tudja. Mindenesetre holnap délután valahogy el kell juttatni az orvoshoz.

Hát, így állunk. De ha túléljük ezt a hete, akkor utána egy hét csavargás Velemben és a környékén, utána pedig már csak arra kell figyelnem, hogy egy normális munkatempót vegyek fel az újrakezdésnél.

3 Comments

  1. Ahh, most jutott eszembe egy csodálatos megoldás a tüzelésre, nekünk mindig bevált. Mákostészta! Ha Irmuska tüzelt, mákostészta volt az ebéd. Kapott belőle pár napig egy-egy adagot, és egész nap aludt mint a bunda. Próbáld ki, reménykedj, hogy a te macskád is édesszájú! :)

  2. Esetleg pálinkás kenyér? ;-)

  3. A pálinkás kenyér jó recept, de nem a macskának!
    Utólag kevered össze, először libazsíros hagymás kenyér, utána a pálinka. Vagy akár előtte, a keverés ütemezése tetszőleges :).
    A mákostésztás módszerre véletlenül jöttünk rá, leesett egy kevés a földre, a macska meg ette, mint a halálraítélt. A hatásán meglepődtem, mert én akármennyi mákostésztát eszem, nem leszek álmos, és más sem számolt be ilyesmiről.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading