4 Comments

  1. Eddig azért nem bicikliztem, mert nem volt bicajom. Most már azért _sem_, hogy felálljon :)))

  2. Milyen az a hagyomanyos nyereg…?
    Versenyzoket kerdeztek meg? Azokrol beszelunk akik a legkonnyebb levegos teleszkopot atomkemenyre fujjak, hogy meg veletlenul se mozogjon sokat a telo, mert igaz, hogy akkor kenyelmesebb, de tobb energiat visz el a tekeres? Azokrol akik karbon talpu cipoben versenyeznek, ami olyan merev, hogy a labadban a verkeringes a verseny idejere megszunik es normalis hobbista az eletben nem venne fel mert olyan kenyelmetlen? Es akkor a versenyulesekrol beszelunk? Vagy a hosszu evek ota kaphato kozepen vagott ferfi ulesekrol es a hobbi ulesekrol? Imadom az ilyen hulye felmereseket.
    Ket eve, heti 4-5 alkalommal 2-3 orat ulok bringan. Semmit nem vettem eszre. :)

  3. Elég gáz, ha egy idő múlva fordítva ülök majd a bringára és menetiránnyal szemben haladva Bach d-moll Ciaconna-ját fogom nyirettyűn blattolni.

  4. Német kerékpáros magazinokban (konkrétan: Mountain Bike – még ha nem is németes a címe) már úgy tesztelik a nyergeket, hogy mérik (!), hogy a nyereg használata esetén mennyire csökken a vérkeringés a péniszben. Én ez alapján választottam új nyerget.

    Ja, és még egy: talán elsőre nem intuitív, de a puha nyergek ilyen szempontból veszélyesebbek. Az ilyenekbe besűllyed az ember fenékcsontja, és végül a nagy puha felületű szövetek tartják a súlyt. Az a jó nyereg, ami viszonylag kemény az ülőgumók alatt, és így a súly teljes egészében az ülőgumókon nyugszik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading