Anima

Huh, de meg tudnám símogatni laposvassal azt a szoftvertervezőt, aki kitalálta, hogy az ISA2004 admin MMC jobb oldali ablaka animálva bújjon elő, meg el. Ekkora marhaságot…
Most képzeljük el: ott ül az admin egy 128K-s vonal rosszabbik végén – rajta kívül még húszan használják a drótot – és szeretne ISA szervert adminisztrálni. Ahhoz, hogy mindent lásson, be kell zárnia a panelt. Ahhoz, pl. hogy a policy elemeket megvizsgálhassa, ki kell nyitnia. Egy kinyitás kb. másfél perc. Pusztán csak azért, mert a művelet animálva történik, azaz vagy tízszer megjeleníti az a gyökérkefe a panel egyes részeit.
Hihetetlen. Egyébként sem szeretem a túlcsícsázást, de amikor az ráadásul a használhatóság rovására megy, az végképp ki tudja nálam verni a biztosítékot.

2 Comments

  1. haat, jogos. de vegso esetben a policy elemeket a szabalyokon keresztul is lehet piszkalni – ha tudod melyik hol van.

  2. Így van. Csak éppen van olyan, amikor váltogatni kell. Most éppen egy általam ritkán kezelt ISÁ-t kellett átnéznem… ahol pontról pontra kellett felderítenem milyen elemek vannak és milyen szabályokban vesznek részt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *