Aprókák

Ahogy haladok az elmaradásom feldolgozásában, az egyik blogban rátaláltam egy linkre. Arról az iráni oldalról van szó, ahol fent van egy mázsa O’Relly admin könyv. Az egyik még meg is tetszett, gondoltam, letöltöm. Naív gondolat volt. Kattintás után egy szomorú üzenetet kaptam: “A te országod számára 100 egyidejű letöltést biztosítunk és sajnos most éppen mindegyik foglalt. Próbáld később!”
Ez igen. De legalább már megvan az igény a jóra.

……::::::…….:::::……….::::………….::::::::::::::::::………

Hétfőn újítottam meg a Flickr Pro tagságomat. Ehhez be kellett lépnem a Paypal-ra az ottani accountommal. A felhasználói név egy általam ritkán használt emailcím. Amióta ezt megtettem, azóta dőlnek a szpemek erre a címre.
Legalábbis érdekes.

3 Comments

  1. Tesco gazdaságos módon lehet O’Reilly könyvekhez hozzájutni még a Pirate Bayen is. Persze csak hallomásból tudom, én még nem töltöttem le soha. ;)

  2. Nagyon régen még én is töltögettem ilyesmiket… aztán rájöttem, hogy úgysincs időm ennyi könyvet elolvasni. Amennyire időm van, azokat meg akár már meg is vehetném. (Pontosabban a cég.)

    Egyébként időnként úgy tűnik nekem, mintha ez a gyűjtögetés egyfajta barbár vonás lenne. Az emberek azt hiszik, ha megvan egy könyvük, akkor az már majdnem olyan, mintha tudnák is azt, ami benne van – hiszen bármikor elolvashatják.
    Ez valahol arra emlékeztet, mint amikor egy primitív törzsben megeszik ellenségeik szívét, bízva abban, hogy beléjük száll erejük.

  3. Nekem GMail-re van regelve a PayPal-os acc, ok meg ismerik az osszes szobajoheto spamet, ugyhogy tippem sincs, mennyi az a spam, ami azota keletkezik – havonta arra jar meg a szemetes kocsi is, es urit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *