Qruzslók

Ilyenkor egy kicsit zavarban vagyok, kinek is írom a cikket. Azok, akik értik, feltehetőleg olvassák is Mark Russinovich blogját. Akik nem olvassák, valószínűleg azért teszik, mert vagy az angol, vagy a szakértelem hibádzik. Akkor viszont mi értelme felhívnom a figyelmet, hogy Russ megint előállt egy remek cikkel? Arról… arról, hogy az emberi természet semmit sem változott az ősidők óta. Ahogy felmerül valami veszély, előkeverednek gátlástalan kalandorok, akik gyógyító álcában próbálják meg dagadtra keresni magukat.
A tudatlan tömegben mindig nagyot lehet kaszálni, ha valaki elfelejti a gátlásait.

7 Comments

  1. de jo lenne ha masokban is felmerulne ez. akkor nem kene folyon 4-5x ugyanazt olvasnom…

  2. Ööö… azért annak is van értelme. Nem mindig van időm mindenkit elolvasni – de ha több blogon is látom, hogy hivatkoznak egy cikkre, akkor lehet, hogy szakítok rá időt. (Ha jobban belegondolsz… amennyiben következetes lennék, nem is lett volna szabad semmit sem írnom.:)

  3. Egyetlen esetben tartom elfogadhatónak hírek lehozását, ha egyúttal a személyes érintettséget is hozzáteszi az illető. Tehát például: csak 64-bites lesz a következő Windows. Vazze, le kell cserélnünk az összes szerverünket, ha frissíteni akarunk. (Persze részletesen kifejtve)

  4. úgy nézem el van rontva a link. helyesen:
    http://www.sysinternals.com/blog/2006/01/antispyware-conspiracy.html azaz nincs a végén “_03”

  5. Valami nagyon el van keverve a Sysinternals-on. Most ez a link sem működik. Sőt, külön ezt a cikket egyáltalán nem lehet linkelni, csak a blogot.

  6. “de ha több blogon is látom, hogy hivatkoznak egy cikkre, akkor lehet, hogy szakítok rá időt.”

    na jo, de ennek nem ilyen alapon kene eldolnie :)

  7. Egyébként szakmai vonalon még csak hagyján, de ami a híreknél van, az közröhej. Elfingja magát egy egér Belső-Kínában, ezt heccből lehozza valamelyik híroldal, aztán rövid egymásután megjelenik a hír az index, az origo meg a hvg feedjében.
    (Most láttam pl. hogy valami számomra noname olasz focicsapat csapatkapitánya úgy döntött, felhagy a kézlendítéses üdvözléssel. Ezt egyből lehozta a hvg meg az origo – és az index még csak azért nem, mert böszme lassúak.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *