Vasárnapi tekerés

Holnap hajnalban utazom.
Mi volt még mára? Természetes, hogy még bringáztunk egy nagyot Barnával. A srác – hallgatva az idők szavára – úgy döntött, hogy BKV-ról kerékpárra vált. Ehhez persze az kellett, hogy ma körbetekerjük az összes útvonalat, amerre járni szokott: Halmi erdő – Városliget – Fradi pálya háromszög. Volt némi álleesés: amikor 50 perc alatt beértünk az iskolához (BKV 1 óra 20 perc), vagy amikor 18 perc alatt elértünk a sulitól az uszodáig (BKV 40 perc).
És emellett rettentő jó időt fogtunk ki, egy élmény volt tekerni a városban. A Népligetben beindultak a fák is és a gyermekláncfüvek is, gyönyörű látvány, különösen, ha az ember beteker az eldugott ösvényekre is.

De most már tényleg elkezdek pakolni.

One thought on “Vasárnapi tekerés

  1. Hallgatva az idők szavára?

    Pénteken AT kölcsön adta a gépét, azzal mentem haza, ma meg azzal vettem célba az irodát. Ha eltekintünk attól, hogy a bicikliút jelzés nélkül mexűnik 1000 helyen meg hogy a leglehetetlenebb tereléseknek van kitéve – egészen élvezetes. Google Maps alapján a legrövidebb út 9,9km, nekem ma 3 eltévedéssel 14,2 sikerült. Megnézem, haza mi lesz a szitu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *