Vasárnapi tekerés

Holnap hajnalban utazom.
Mi volt még mára? Természetes, hogy még bringáztunk egy nagyot Barnával. A srác – hallgatva az idők szavára – úgy döntött, hogy BKV-ról kerékpárra vált. Ehhez persze az kellett, hogy ma körbetekerjük az összes útvonalat, amerre járni szokott: Halmi erdő – Városliget – Fradi pálya háromszög. Volt némi álleesés: amikor 50 perc alatt beértünk az iskolához (BKV 1 óra 20 perc), vagy amikor 18 perc alatt elértünk a sulitól az uszodáig (BKV 40 perc).
És emellett rettentő jó időt fogtunk ki, egy élmény volt tekerni a városban. A Népligetben beindultak a fák is és a gyermekláncfüvek is, gyönyörű látvány, különösen, ha az ember beteker az eldugott ösvényekre is.

De most már tényleg elkezdek pakolni.

1 Comment

  1. Hallgatva az idők szavára?

    Pénteken AT kölcsön adta a gépét, azzal mentem haza, ma meg azzal vettem célba az irodát. Ha eltekintünk attól, hogy a bicikliút jelzés nélkül mexűnik 1000 helyen meg hogy a leglehetetlenebb tereléseknek van kitéve – egészen élvezetes. Google Maps alapján a legrövidebb út 9,9km, nekem ma 3 eltévedéssel 14,2 sikerült. Megnézem, haza mi lesz a szitu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *