Breaking News

Kora délután kaptunk egy üzenetet az utca egyik képviselőjétől, miszerint a polgármester a két körzet képviselőjével 17.00-kor kijönne, szétnézni, mi is van ezzel az utcával. Szívesen beszélgetne az ittlakókkal is. (Eddig ugyan az aláírásokat sem akarta átvenni, de hagyjuk.)
Dacára a rövid időnek, dacára a korai időpontnak és legfőképpen dacára a szakadó esőnek, olyan 30 ember gyűlt össze. Rövid beszélgetés után a polgármester 30 ember és két kamera előtt közölte, hogy elállnak az utca leburkolásától. (Medve, lehúznál a halállistádról? Persze.) Ennyi.
Eredetileg kilenc utca leburkolása lett tervbe véve. Ebből négyet időközben lehúztak fedezethiány miatt. Most a Flór miatt felszabaduló pénzzel ebből a négy utcából burkolnak le kettőt. Olyan egyszerű, nem? Csak tudnám, miért kellett ehhez nyolc hónapon keresztül ekkorát harcolni.

Legszívesebben azt mondanám, hogy éljenéljenhurrá. De vagyok már olyan idős, hogy elmondhassam, láttam már majdnem mindent és annak ellenkezőjét is. Ahogy a polgármester mondta, rendkívüli ülést ezért most nem fognak összehívni, majd az esedékes következőn szentesítik a döntést. Azaz addig még szárazon kell tartani a puskaport. Remélem, nem csak arról van szó, hogy ki akarják fogni az éppen beinduló szelet a vitorlánkból.
Azaz pezsgőbontás nem lesz, de a lejátszóban a Tankcsapdát azért már lecseréltem Screaming Trees-re.

PS.
Több hónap háború után elállt a zöld utca lebetonozásától a XVIII. kerület
Nagyon figyelnek a fiúk. Helyes.

5 Comments

  1. Végre, ez szuper fejlemény. De azért legyetek résen.

  2. Ámen. De a puskapor szárazon tartása indokolt. Aki ennyire geci, mint ezek, bármire is képes.

  3. Köszi. Résen vagyunk.

  4. A reklámtáblák maradnak?

    • Elbontják. De szorgos kezek – még a bejelentés előtt – a biztonság kedvéért elgörbítették az oszlopokat. (A polgármester azt mondta, hogy elrakják emlékbe a táblákat.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *