Hibakeresés

Nem tudom, másnál is jelentkezik-e, de nálam mostanában rengetegszer. Írni akarok valamit, vagy egyszerűen csak belépni, ehelyett ennyi fogad a képernyőn:

Service Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Aztán pár perc múlva visszaáll a béke.
Eleinte a szolgáltatóra gyanakodtam, de az Emaildetektiv blogon semmi hasonlót nem tapasztaltam. A Google szerint ez lehet PHP hiba is, meg pillanatnyi túlterhelés is.
Első körben elkezdem kikapcsolni egyenként a pluginokat és várok. Ez egyben azt is jelenti, hogy bizonyos ideig bizonyos funkciók nem fognak működni.

Bár mondjuk ez elég gyanús:

If the error is caused by heavy usage, a server glitch, or a DDoS attack, then it could automatically disappear in a few minutes.
However, if it is caused by bad code on your website, then it will keep occurring unless you find and disable the code that’s causing it.
link

3 Comments

  1. Kérj a szolgáltatódtól error.log -ot, illetve php error logot. Ezek kritikusak az üzemeltetés szempontjából, mert ha hiba van. fájlszinten meg tudják mondani, hol történt a kivétel/PHP error, abból meg visszafejthető (általában) a plugin

  2. Igen, pár hónapja néha-néha előfordul.
    Már vártam az írást a témában, de ezek szerint még nem sikerült megtalálni a hiba pontos okát…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *