Az érték és a relativitás

Még tiszta szerencse, hogy karácsonyra megleptem magam – az eltört szék helyett – egy hiperszuper, ötvenezer forintos forgószékkel. Amióta a fő gépem laptop és itt van a jó idő, reggel nyolctól este nyolcig a teraszon ülök.
Egy négyezer forintos kerti székben.
És élvezem.

6 Comments

  1. És szivarozom. És ha kedvem úgy kívánja borozom is!
    És egészségedre ha így van Don Padre! :-))

  2. Munka közben nem borozunk, de a szivar csúszik rendesen. Meg is vagyok egy cseppet rémülve, mert a napi négy kicsit soknak tűnik. :)

  3. No, hát az bizony karcos lehet hosszú távon még ha a meló miatt nem is tudsz rá annyira figyelni és csak részben kerül beléd a füstjük. Churchill állítólag a róla elnevezett méretből napi 10-11db-ot volt képes elszívni + az itóka. Jól bírta az öreg Sas!

  4. Azért ez elég karcos. Egy churchill minimum másfél óráig tart. Még 10 szál esetében is gyakorlatilag állandóan füstölnie kellett.

  5. @JoeP: Tudomásom szerint kész orvosi csoda volt az öreg, állandóan füstölt és iszogatott, mégsem volt beteges, 90 megélt. Azért az nem semmi :)

  6. Igen, nagyon sokat füstölt az Öreg, az egyik szivaros könyvben olvastam a mennyiséget és én is kiszámoltam amit Te. Megdöbbentő!! Burns szívott nála is több szivart, Ő állítólag 100 éves korában hagyta abba, hát az sem semmi! No de alényeg a jó szék! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.