13 Comments

 1. Én nem is Like-olom, de Google+ mikor lesz ;)

 2. Most mit látsz?

 3. Na, miután elcsesztem pár órát az életemből, hogy kinyomozzam, miért lesz az utf8 alapon működő Facebook-on az utf8 kódolású blogomból kiragadott utf8 kódolású szövegből olvashatatlan krikszkraksz, csak azt tudom javasolni, hogy akit ez zavar, küldjön egy bolhás zoknit Zuckenbergnek, hátha a több tonna vérszívó ráébreszti, hogy csináljon valamit azzal az idióta kódjával. (A net tele van sírással, megoldás sehol, ellenben vajákolások, azok aztán vannak. Sajnos egyik sem segít. A probléma sem a G+-nál, sem az iwiw-nél nem jelentkezik.)

  Most az a workaround, hogy aki lájkolni akar, kap egy szövegmezőt is, ahová beírhatja mi ez és miért tetszett neki. A többi Márkon és a bolhás zoknikon múlik.

 4. Ugye a +1 meg nem like? :-)

 5. Hát, ha annyira tetszik, akkor plusszold. Lehet lájkolni is, csak nincs mit. :) (A tiltás is arra vonatkozott, hogy ne lájkolja senki, mert úgyis törölni fogom – csak aztán beindultak a kommentek, és így maradt.)

 6. Köszönöm, megadtad a végső lökést, hogy adblockert telepítsek, az általam az internet penészének tartott kiba. lájk meg 1 gombok miatt. Most más is sokkal vállalhatóbb, meg bejön fele idő alatt.
  Az embeddelés monnyonle.

 7. És akkor így mindenki azt kapja, amit szeret: te gyorsan töltődő, penészgombok nélküli oldalakat, a fészbukban élők megkapták a kedvenc gombjukat, az RSS-ben olvasók meg nem is értik, miről beszélgetünk. :)

 8. Ez az!
  Mindent RSS-be. Vagy html-stripen keresztül.
  Mindjárt telepítek egy lynxet. Aztán kiköttetem magamtól a villanyt. :-)

 9. nemtom mit hákoltal, delutan az exploder mar ezt ismetelgette itten a fooldalon :

  “Stop running this script ?

  A script on this page is causing Internet Explorer to run slowly.
  If it continues to run, your computer might become unresponsive.”

  nem tunt fel, mert meg volt nyitva kb. 50 ablak, olyankor nyugos ; de azota tulvagyok ket rendszervaltason, osztan megint ezzel nyaggat, pedig most nincs csak egy ablak es nem olvastam elotted semmit.

 10. @hokuszpk: Nem biztos, hogy nálam lesz a gond. Elég sokmindent variáltam (a mélypont az volt, amikor az összes php fájlt átkonvertáltam utf8 woBOM kódolásúra), de a végén visszaálltam arra, ami előtte volt. Egy változás jött be, a g+ gomb, és ennek az ún. lazy loading beállítása. (Ez valami olyasmi, hogy szép ráérősen vizsgálja át a hivatkozásokat és teszi ki az ikonokat, miközben a tényleges tartalom magasabb prioritással jön. Ha jól értettem.)
  Néztem IE alól, nekem nem adott ilyen figyelmeztetéseket. Igaz, nem minden verziójúval teszteltem, de az utóbbi 10-12 évben már bőven elegem lett abból, hogy mindig mindent teszteljek le az összes szutyok böngészővel.

 11. Üdv!

  Én személy szerint a facebook-ot szűröm, minden általam üzemeltetett hálózaton, nem vagyok népszerű, de ez van.

  Köszönöm a +1 lehetőségét.

  Proxy5

 12. en meg semmit nem valtoztattam ezen a szutyok ie8 -on, pont olyan, mint egy hete volt, amikor még nem kellett 10x rabokni a ‘stop script’ kerdes ‘yes’ gombjara.
  hagyjuk a nyomozast, majd jovok a piros szutyokkal.

 13. Jelzem, ez volt az utolsó alkalom, hogy piszkálgattam ezeket a szkripteket. Elmondhatatlanul nehezen tudom tolerálni az ilyen ‘molnár, fia meg a szamár’ történeteket.

  Habár nekem sem jött be a szociális média (azonkívül, hogy visszaigazolom, ha olyan ismerős jelöl be, akivel legalább egyszer személyesen is találkoztunk, vagy legalább egy privát emailt váltottunk), szóval azon kívül semmire sem használom. De pontosan tudom – már csak a közelemben élő fiatalság alapján is – hogy nem is kevesen vannak olyan emberek, akiknek a facebook az internet, a többi tartalom pedig egyszerűen nem létezik. Nyilván játszhatnám a kőkorszaki oldszkúlt, aki dafke és csak azért sem halad a korral, de úgy vélem, ez nem kicsit lenne hiteltelen, mivel ha tényleg igy gondolnám, akkor a franc se rakná ki a netre az írásait, nagyon jól el lennék a jó régi íróasztalfiókkal.

  Na, mindegy. Lecseréltem – megint – a plugint. (Ez egy kombinált cucc volt, benne az összes létező lájkolással, persze csak kettő volt bekapcsolva, de lehet, hogy mégis bezavarta valahogy az Explorert.) Felraktam két külön plugint, bízom benne, hogy ezzel már nem lesz probléma. Mindemellett lecsökkentettem a nyitólapon az írások számát, ezzel is gyorsult valamit az oldal. Akit mindemellett zavar vagy az egyik, vagy a másik, vagy mindkét nyomógomb, használjon AD blokkolót vagy térjen át RSS-re.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *