Gyorsjelentés

Voltam ma a szomszédban, Pedofil Hópehely (izé…) már otthon lábadozik. Mondjuk elég rondán néz ki, a sebeit még nem varrták össze, egyelőre csak a tüdejét rakták rendbe. Felül kötésbe van csavarva, a fején műanyag tölcsér, hogy ne tudja nyalogatni magát, a szőre elég nagy területeken le lett nyírva, a sebeit fertőtlenítették ugyan, de levedzenek… Most kellene berángatni a kutyák gazdáját, hogy nézze meg, mit tettek ezzel a szerencsétlen állattal.

Más. Kajla úgy tűnik, elköltözött. Pár hete azt csinálja, hogy 2-3 naponta benéz, eszik pár falatot – nem sokat – aztán távozik is, újabb 2-3 napra. Már az apró szunyálások sincsenek meg a kanapén. Valószínűleg talált magának egy olyan házat, ahol egyedüli macska lehet.

4 Comments

 1. Sajna a kutyások egy része ilyen köcsög. És ezeknek a faszoknak a hozzáállását szívja egy csomó tisztességes kutyatulaj, aki felszedi a szart, aki szájkosárral megy utazni, aki pórázon vezeti a dögöket az utcán.

 2. Point ma egy ilyen zsebpiszok buzikutya – fizikoterápiáról hazafele bicegve – nekirontott az adidas cipőmnek.

  Volt rajta hám. kb 10 méter zsinór követte, a végén egy plázacicának sminkelt és öltöztetett lógóseggű 50-es nő (?).

  Cummogott..

  “Mit cummog! Nekem jött a vérebe!” ekkor még vicces éllel a hangomban..
  “Ugyan már, mit tudna ez magával kezdeni?”
  “Amit én magával ha nem huz elinét a kutyájával a picsába hülyekurva.”

 3. Te öreg nőket szoktál harapdálni?

 4. Hópehelynek jobbulást! 7 életéből egyet lehet, hogy elhasznált most. Kajla ugyan nem hozzánk költözött, de azért megmacskásodtunk mi is. És elnevezési gondjaink vannak, Tépőzár Gizella már foglalt, de minden jó tippnek örülök. Bár dönteni a családi kupaktanács fog.
  Jókat röhögtem a beszámolóidon, ahogy a macskák végülis átveszik az uralmat a házban, hát nálunk ilyen nem lesz! Mondom most, de azért van bennem kétség a dolog kimenetelét illetően.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *