Nonézdmár

A végén még a mostani önkormányzatra fogok szavazni. De komolyan, tessék elolvasni ezt a cikket.

A Cséry-telepről:

– Minden olyan elképzelést támogatunk, amely összhasznosságát tekintve előnyös a kerület számára. A legszebb álom, hogy a fővárosi állatkert, amely jelenlegi helyén, a Városligetben nem bővíthető, ideköltözzön.

Hát, ez ugye némileg más, mint komposztálóüzem a lakótelep mellé.

A KKK-ról:

– A tervek szerint 2007. december 31-ig kellett volna megépíteni az utat. Az már látszik, hogy nincs fedezet a tervezettnél nagyobb összegű kisajátításokhoz. Éppen ezért egyelőre nem látjuk reálisnak, hogy belátható időn belül elkészüljön az út.

(Itt mondjuk nyugtalanító lehet az indoklás, de egyelőre örüljünk magának a ténynek.)

Ja, és hol jelent meg az interjú? Az egyébként khmm… jobb-bulvár Helyi Thémában.

3 Comments

  1. Állatkert sajnos nem hiszem hogy lesz a Cséry ,a Vidámparkot eszi meg inkább terjeszkedésileg. Lehet hogy Vidámpark lesz ? :)

    KKK=valami ami senkinek nem hiányzik de szerencsére nincs rá pénz
    Köszönet a HT-nak hogy foglalkozott a döntések/lakossági fórumok/tiltakozások idején is ezzel a dologgal az agyonhallgatás helyett.khmm..

  2. Az állatkert az pont olyan büdös, mint a komposztáló, csak épp zajosabb.

  3. Egyik legjobb időszakom volt, amikor közvetlenül a veszprémi állatkert mellett laktam. Tudod milyen jó reggelente bivalybőgésre ébredni?

    (Oké, talán a ‘legjobb’ nem a megfelelő kifejezés, hiszen akkor hagytam ott az egyetemet, akkor nem tudtam, mihez kezdjek magammal és akkor szivatott meg csúnyán egy lány, akit szerettem… de a bivalybőgést nem veheti senki el tőlem.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *