Vizilabda

Azt remélem tudjátok, hogy ez a győzelem nekem is köszönhető.

Kint szöszmötöltem az udvaron, amikor eszembe jutott, hogy már megy a meccs. Bementem, bekapcsoltam a tévét, elégedetten nyugtáztam, hogy vezetnek a magyarok. De váratlanul feljöttek az amik. Ekkor visszamentem az udvarra, elcipeltem a betontömböket. Visszamentem a lakásba, kettővel mentek a magyarok. Egészen addig, amíg le nem ültem. Kiegyenlítettek az amerikaiak.
Tudomásul vettem a trendet, végleg kimentem az udvarra. Az utolsó két percre jöttem csak be, akkor ugyanis a riporter már 3 orgazmus/perc sebességgel közvetített, egyszerűen nem tudtam úgy elvonulni az udvaron, hogy ne halljam. De ekkor már mindegy volt.

Az aranyérmet küldjék nyugodtan a munkahelyi címemre. Ott legalább kihozza a postás.

6 Comments

 1. na tessek :DDD
  az elmult ket napban mindenkinek elmeseltem, h huje dolog, de en kb. 5-6 eve nem nezem a kulonbozo vizilabda dontokat online, mivel ugy vettem eszre, h ha nezem kikapunk :D most se neztem, csak a legeslegelejet illetve a legeslegveget, illetve az ismetleseket mar batran :)

 2. Én se most vettem észre. Egy időben jártunk a fiammal Honvéd vízilabda meccsekre, de aztán felhagytam vele: akárhányszor kimentünk, kikaptak. Ha nem mentünk el, győztek.

 3. Nekem semmilyen csapatsport meccset nem szabad néznem, mert az garantált vereség. Nélkülem is tudnak persze, de velem atombiztosan. Az egyéni sportágakat viszont nézhetem bátran, azokban jó vagyok. Pl. kajak-kenu :)

 4. bevesztek a klubba ? nekem eleg egy meccs alatt egyszer megtudni az aktualis eredmenyt, es kikapunk. tokmind1 a meccs melyik perceben, es akkor eppen hannyal vezetunk.
  a kezis lanyok szerintem siman kinzocolopre kotoznenek, ha tudnak, hogy hany meccset buktak miattam. (igen az olimpiai dontot es a vb dontot is +6 -nal kezdtem el nezni.)
  ezert ma delutan 2-ig teljesen elvagtam magam az internettol. na ezert nyertunk.

 5. Be, persze. :-D

  És ahogy látom, Békési Joe is erősíti a csapatot.
  http://kartundoboz.blogspot.com/2008/08/olimpia.html

 6. meg tudom erositeni, hogy szinte csak olyan szamban nyertunk arnyat vagy ezustot, amit nem neztem :) [ ugy vezettem le, hogy ha tavaly nem veszek TV-t, akkor most lenne 6 aranyunk :P ]

Leave a Reply

Your email address will not be published.