Sárvadászat a Péceli-havasokban

Sárra volt szükségem. Most nem részletezendő okok miatt felkerült a bringára egy csomagtartó, melyet csak és kizárólag a hozzá tartozó sárvédővel lehetett felszerelni. Nekem viszont voltak fenntartásaim a cucc sártűrésével kapcsolatban.
Nagy eső már régen volt, de azért bíztam benne, hogy Pécel és Gödöllő között, az ún. Péceli-havasokban azért akad még egy kis dagonya. Jó kis birkózós kirándulásra sikeredett.

Apró megjegyzés. Ha már most nem megy, akkor nyáron szinte biztos, hogy nem fog menni. Mármint az, hogy túrázok egyet, majd megírom a blogba és csak utána vágom össze a videót. A videó elkészült, írni már nem volt sem időm, sem kedvem.

Annyi azért legyen, hogy mellékelem az útvonalat.

(Ha rákattintassz, ne dőlj be a kamuképernyőnek, görgess le, ott lesz a nagyítható térkép.)

2 Comments

  1. Ugye tisztaban vagy hogy nehany ilyen empirikus tesztekre vagyonokat fizetnenek egyes cegek… en egy masfajta touringot szeretek, de a video vegen a mikrofonos mernoki hozzaallas mindent visz…

    • Fizetnek, de gondolom a saját tesztelőiknek. (Én egyébként vízhatlan cuccok tesztelésében vagyok verhetetlen, eddig mindet sikerült valahogy beáztatnom.)
      Mikrofon… ne is mondd. Már vagy a nyolcadik kisérleten és a harmadik sisakon vagyok túl. Alapvetően van abban valami perverz, amikor a szélcsatornában megtervezett sisakok szélvezető járataiba helyezett mikrofont akarom szélzajmentessé tenni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *