Csepel Izé

Na szóval, ez kiszabadult. Mikrofontesztre mentem el Csepelre, azzal a hozzáállással, hogy ebből sohasem lesz publikus videó. Hiszen az a cél, hogy folyamatosan beszéljek, mindegy, hogy mit.
A teszthez természetesen a vágás is hozzátartozott, és ahogy raktam össze a filmet, egyre többet vigyorogtam. Végül úgy döntöttem, maradhat. Viszont már most szólok, hogy a szöveg teljesen spontán és nem feltétlenül szalonképes.
Hozzátartozik, hogy fehér foltokat is töröltem le a térképről. Eddigre már csak olyan helyeket nem jártam be a szigeten, amelyeket nem is érdemes. Most ezekből fűztem fel néhányat. Mondjuk ezeket sem kellett volna, de legalább jót szórakoztam.

6 Comments

 1. Nem lehet, hogy a térded kattog…?

  • Nem valószínű. Azt belülről olajoztam sörrel.

  • Úgy látszik, nem csak nálam fordul elő.
   https://www.facebook.com/groups/2038662216428750/permalink/2974470276181268
   (Eh, privát csoport. Mindegy, marad emlékeztetőnek magam számára.)

   • Szia! Tudsz esetleg ajánlani jó bringaszervízt, ahol ezt a fusztráló kattogást tudják orvosolni? Szerintem nekem is ilyen van, kell idő neki, hogy előjöjjön, csakis terhelésre kezdi el, szóval ha elvinném szervízbe, ott tuti nem produkálná a szerelőállványon. :(

    Nagyon tetszenek a végigkommentált videóid. Én a téli szezont szobabringán töltöm, ami alapvetően kicsit unalmas tud lenni, viszont amikor látom, hogy tettél ki videót, rendesen várom, hogy újra nyeregbe pattanjak. :)

    • Szia, a fentebbi linken egy zárt FB csoportban pont erről a bringáról és pont erről a jelenségről irkálnak. Ha csatlakozol, akkor eléred a tartalmat. Ez ugyan egy ‘csináld magad’ fórum, de ha úgy viszed szervízbe a bringát, hogy el tudod mondani, mi a baja, meg javaslatot is tudsz tenni a javításra, akkor mindenképpen előrébb vagy. Szervízt nem tudok ajánlani, ezekkel én is kinlódok.

    • Ja, köszi a dicsérő szavakat. :) Ha tetszik ez a múfaj, mármint a bringázás közbeni szövegelés, ajánlom figyelmedbe Cobranco, illetve Passo (Velekei Balázs) youtube csatornáit. Rajtuk kívül van még kábé 10 versenyző, de ők ketten messze a legkiemelkedőbbek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *