Ez egyre elképesztőbb

Komolyan, ezek aljasságban már túlszárnyalják a Fideszt, pedig azt hittem, hogy ez lehetetlen.

Itt van egy dokumentum. Aki nem akarja letölteni, annak kiemelem a fontosabb részleteket.

Tárgy: Budapest XVIII. kerület, Flór Ferenc. utca, teljes szakaszának forgalomba helyezése.
HIRDETMÉNY ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSÉVEL KAPCSOLATOS DÖNTÉS MEGHOZATALÁRÓL

Azaz az önkormányzat már eldöntötte, hogy megcsinálják.

Az eljáró hatóság döntése az érintett ügyfelek részére az ügyintézőnél hivatali ügyfélfogadási időben – előzetesen egyeztetett időpontban – megtekinthető.
Az ügymenetre, valamint az irányadó jogszabályokra vonatkozóan tájékoztatás a www.kormanyhivatal.hu honlapon található.
A döntést a hirdetmény kifüggesztését követő tizenötödik napon kell közöltnek tekinteni.
Döntésem a közléssel végleges, ellene államigazgatási úton további fellebbezésnek helye nincs. A határozat bírósági felülvizsgálata iránt – jogszabálysértésre hivatkozva – közigazgatási pert indítható a felülvizsgálni kért határozat közlésétől számított harminc napon belül, a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező bíróság előtt.

Ez a szokásos. Csakhogy. Most jön a lényeg.

Kifüggesztés napja:2020. május 25.
Levétel napja: 2020. június 9.

Megvan? Nincs?
Akkor elmagyarázom.

  • A lakossági fórumon azt ígérték, személy szerint Petrovai László (Párbeszéd), Nagy Károly (Momentum) és Banga Zoltán (LMP) (most már kiírom a rohadékok nevét, ha ennyire mocskos disznók, akkor remélem, örökre a nevükre ég), hogy küldenek ki levelet és ha az érintettek több, mint fele nem akarja az utat, akkor nem lesz. A leveleket 05.25-én kezdték el kiküldeni és kábé egy hétbe tellett, mire a többség megkapta. (Nem mindenki.) Azaz akkor kezdték el kiküldeni a kérdést, amikor a döntés már megszületett, ellene fellebezni nem lehetett.
  • Június 10-én az önkormányzat azzal az indokkal nem akarta átvenni a tiltakozásokat, hogy a vírushelyzet miatt még nincsenek nyitva. Figyeled? Kilógatták a döntést egy olyan épületben, amely a vírushelyzet miatt nyitva sem volt. Nem lehetett bemenni. Nem lehetett róla tudomást szerezni. Majd levették, napokkal azelőtt, hogy be lehetett volna menni. És ezzel közöltnek tekintették. Mit is ír? “hivatali ügyfélfogadási időben” Csak hát ebben az időben végig zárva volt a hivatal. Micsoda véletlen balszerencse.

Komolyan, ennél még a vogonok is korrektebbek voltak.

3 Comments

  1. Nem vagyok jogász, de szerintem ez az eljárás simán támadható. A kilóra megvett gecik meg rohadjanak meg, ahol vannak.

  2. Szerintem is. Ez igy ebben a formaban ketlem, hogy a jogeros kategoriaba beleesik. Attol, mert kinyomtatok valamit, meg nem szentiras, ugy is kell kezelni

  3. A jogászok szerint minden, aminél belépett a képbe a covid, az véleményes. A jog nem készült fel ilyen helyzetre, minden azon múlik, hogy a bíró hogyan értelmezi a jogszabályt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *