Álmok

Vasárnapról hétfőre borzasztó éjszakám volt, nem is részletezném. Mára virradóan valamivel jobb volt a helyzet. Először azt álmodtam, hogy reggel, amikor kinyitottam a teraszajtót, a szokásos kompánia helyett öt macska zúdult a lakásba. Meg egy nyúl. Meg egy patkány. Aztán egy tanfolyamon Orbán Viktor lett a padtársam. Végigbeszélgettük a napot, én pedig igazat adtam neki. Végül egy egyméteres szarral álmodtam, mely állandóan vissza akart mászni a vécéből, én pedig a vécékefével küzdöttem ellene.

Így utólag belegondolva, az egyes részletek között van logikai kapocs.

3 Comments

  1. Ez a padtárs dolog nagyon kemény. Én inkább felébredtem volna.

  2. Visszaalvás után ugyanott szoktam folytatni.

  3. orbán tanfolyamon? Aki mindent (jobban) tud? Megkockáztatom, még Chuch Norrisnál is okosabb (bocs, Chuckie, majd egy sör mellett megbeszéljük, mire gondoltam). Muhahaha, elég abszurd álom…
    A legkeményebb, hogy látsz logikai kapcsot :))))

    Amúgy kicsit továbbfűzve az orbánnal kapcsolatos gondolatot: én is annyira szeretném, ha lenne egy mesterterv, ami majd pár év múlva kiderül és minden vitatható intézkedés értelmet nyer és látszik belőle, hogy ez az egész MEGÉRTE és jobb lett az országnak. De ilyen sajnos nincs: ami most látszik, az a lehető legtöbb pénz lehető leggyorsabb ellopására irányuló nemcsak terv, de konkrét akciók. És mindez a gátlás legkisebb jele nélkül.
    Na de abbahagyom, mert ez messzire vezet. Jó kis álom lehetett mindenesetre…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *