A megfelelő távolság

Azt hiszem, sikerült belőnöm. Eddig azt tapasztaltam, hogy ha a tévé előtt szurkolok egy magyar csapatnak (kézilabda, vizilabda, mindegy), akkor mindig veszítünk. A horvát-magyar vizilabda meccset kvantumokban fogyasztottam: kerékpároztam, aztán amikor megálltam a kocsmáknál, mindig közölték az eredményt. Nyertünk. A döntőt pedig a teraszról hallgattam végig: a nappaliban ment a tévé, én pedig a teraszon püföltem a billentyűket, a nyitott ablakon keresztül fél füllel figyelve a meccsre. Megint nyertünk.
Fiúk, én megtettem mindent, amit megtehettem.

6 Comments

  1. Nagyon jól tetted! Az a csoda történt, hogy ahogy menetelt előre a csapat úgy játszott egyre jobban és fegyelmezettebben! Azt gondolom, hogy Tibiék nagy dolgot vittek véghez és igazi csapattá értek. A B.Tibi elleni hiénák meg menjenek a morva anyjukba! De gyorsan!

  2. Lehet, hogy gyengeség részemről, de én nem tudom végig ülni az ilyen meccseket. Amikor a fiam szólt, hogy néhány perc van hátra és még vezetünk is, akkor tudtam csatlakozni és örülni.

  3. én is beleadtam apait anyait.
    a Szerb meccs után mindenkinek megmondtam, hogy aki előáll a meccsek időpontjával, az aktuális eredménnyel vagy bármivel, azt lelövöm, és/vagy mindenféle egyéb erőszakcselekményeket fogok elkövetni rajta.
    mert nálam már az is elég, ha tudok az időpontról.
    így minden meccsről a vége után legalább 1 órás késéssel értesültem, de megérte :D)

  4. erről jut eszembe. valamelyik olimpia idopontja egybeesett a Kapolcsi fesztivállal.
    Monostorapátiban este ülünk az egyik kocsmában, nézzük a Magyar – Olasz vizilabdameccset. Üvöltés, koccintás a góloknál, stb.
    berohan egy arc :
    – mennyi az eredmény ?
    – kettővel megyünk
    ember kirohan, mindenkivel üvöltve közli az eredményt, majd visszajön :
    – Oké oké, de milyen sportág ?

  5. Az egy tuti dolog, hogy ebben a vízipóló c. dologban inteligens emberek dolgoznak-sportolnak-szúrkolnak, stb… Na jó, Gerendás néha kivétel, de azért Ő sem egy blöki!!
    Amit eddíg nyilatkozatokat hallottam az nagyon kellemes volt, erre ma Szénásinál még rátett egy lapáttal Kemény. Eszméletlen korrekt volt, persze ez eddíg is a sajátja volt!!

  6. hat igen.
    az a helyzet, hogy vizilabdaban akinek a neve elott nincs ott a ‘dr’ es nem olimpiai bajnok, annak nincs belevau.
    es ez nagyon jol van igy :D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading