8 Comments

  1. Ne legyen igazam, de a városban nagyon tartja magát egy olyan elmélet, hogy ha a vezér balfék Matolcsyt nevezi ki az MNB élére (erre jó esély van) akkor ismét elszabadúlhat az Eur/Ft viszony.

  2. @Rudi: Vagy igen, vagy nem. Ha a piac annyira tartana Matolcsytól, akkor annak már látszódnia kellene, hiszen az erősen valószínűsíthető fejleményeket a piac már előre be szokta árazni.

  3. Nagyon szeretném, hogy igazad legyen mert jövőhéten érkezik egy komolyabb rendelésem Szlovákiából! Egyébkén árazta már be a piac a fiúk több megszólalását, vagy éppen akkor akarták amit…?

  4. A fiúk eddig mindig váratlanul szólaltak meg. Azt meg ne várjuk a piactól, hogy rögtön shortolni kezd, amikor Kósa mikrofon közelébe kerül.

  5. Azert nem lenne rossz otlet ezeket tavol tartani a mikrofontol. :-)

  6. Azért egy gondolat még erősen motoszkál a fejemben: mennyire párthű Áder? Nehogy lemondjon az országgyűlési választások előtt pár héttel és a kétharmad Viktorunkat tegye a helyére…

  7. @LeonCL: Sok mindentől tartok, de ettől nem. A köztársasági elnök funkció – a jelenlegi formájában – nagyon kevés lenne Viktornak. Ő fújni szereti a passzátszelet, nem pedig keresztbefeküdni más fújásának. És ahogy a dolgok most állnak, semmi oka sincs aggódni a bukástól.

  8. Azért azóta Matolcsi mondott érdekeseket és lám az Euro….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading