FB

Mivel már kezd kezelhetetlen lenni a dolog, itt, ezen a blogon szeretnék üzenni.

Kedveseim. Nem azért nem jelölök vissza embereket a Facebookon, mert beképzelt majom vagyok, és nem is azért, mert bárkit is utálnék. Teljesen másról van szó.

 • A szociális hálókat illetően roppant konzervatív vagyok. Csak azokat jelölöm vissza ismerősnek, akikkel legalább egyszer személyesen is találkoztam, vagy legalább egyszer emailt váltottunk.
 • Senki nem veszít semmit azzal, ha nem látja a Facebook-ra kitett dolgaimat, ugyanis a Facebook aktivitásom egészen pontosan nulla. Zérus. Valamikor 2006-ban regisztráltam, mert az egyik MVP találkozót azon keresztül szervezte meg az amerikai lead, de azóta abszolút semmire sem használom. Raktam ki rá két képet, ha tényleges ismerős jelöl be, akkor visszaigazolom, havonta egyszer ránézek az üzenőfalra… és ennyi. Ami másoknak a Facebook, az nekem a blog.

Remélem, nincs harag.

7 Comments

 1. De szép is lenne, ha mindenki így gondolná!

 2. @pulykakakas: de akkor nem is lenne Facebook :)

 3. Szerintem bekalkulálta. :)

 4. én nem jelöltelek be, közös ismerősünk sincs, viszont időről időre jelezi az FB, hogy szerinte mi ismerhetjük egymást. Nagyon szeretném tudni, hogy miből gondolja (nem kapcsoltam hozzá semmi külső cuccot, email-t talán egyszer váltottunk, évek óta olvaslak. Ennyi…)

 5. Talán az egyik ismerősöd ismerheti az én egyik ismerősömet. Ezekben a gráfokban sohasem lehet megbízni.

 6. JoeP tényleg semmi életet nem él a facebookon, senki nem veszít vele semmit ha nincs visszajelölve. Viszont egy szombat délutánt az éjszakába, ha el nem dőlünk hajnalba menően végigborozni-beszélgetni vele, na az már “this will be the night to remember” élmény nekem mindig.

  http://www.youtube.com/watch?v=sUcLkjyRXXc

  Volt már benne részem párszor – tartom szerencsémnek, és legyen még sokszor! Én is lelkes mivanvelem.hu blog olvasóként ismertem meg, egy index tengeri kajak fórumos link után.

 7. Na, most azért elpirultam. :)
  Azért azok a hajnalba nyúló beszélgetések nekem is komoly élményként maradtak meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *