Előjelek

 • Beszakadt a forint. Az euró felszaladt 273-ra, a dollár pedig 200 fölé. (Még jó, hogy a repülőjegyet 162-nél vettük.) Hétfőn megyek pénzt váltani.
 • Tegnap óta leterített valami nyavalya, erősen sanszos, hogy torokgyulladás. Belegondoltam, milyen lesz a 11 órás repülőút, úgy, hogy végigtaknyolom, végigprüszkölöm, neadjisten végigköhögöm. Bele sem merek gondolni. Még csak pihenni sem tudok addig otthon, mert adóbevallás, meg át kell adni a futó munkákat, illetve temetés.
  De legalább illeszkedik a mintához. Legutóbb úgy repültünk Nápolyba, hogy torokgyulladással mentem ki, hörghurut-gyulladással jöttem haza, és még csak el sem vámoltam. Idén a torokgyula és a repülőjegy már megvan.
 • Hókatasztrófa várható a hétvégén Washingtonban. Ez az, amire máskor azt mondjuk, ki nem szarja le, itt Budapesten? Csakhogy az a 60 centi hó, amely most hétvégén fog leszakadni, meg az, amit még a héten várnak, tuti nem fog elolvadni szombatra. Amikorra pont egy washingtoni csavargás van beütemezve. Mit is ír a cikk? Mindenki dolgozzon otthonról, maradjon a seggén, kaotikus közlekedés várható, viharos szél és abnormális látási viszonyok.

8 Comments

 1. Hivhatlak Tivaldnak…? :)

 2. Úgy látszik, a nyavalya a szellemi képességeimre is ráhúzódott. Én csak két Tivaldot ismerek (Rómeó és Júlia, illetve A Néma Revolverek Városa), de egyik sem passzol. :)

 3. Mondtam, hogy ráhúzódott. Eltaláltam a regényt, csak nekem a Pencroft Tivald név ugrott be.

 4. Pedig az is jó, a XIII. Pác a művészneve… :)
  Hallgasd meg, amit adtam a héten… :D

 5. Én ezeket a hosszú autóvezetésekre tartogatom.

 6. Nem tudom merre fogsz csavarogni (Washington OK, másegyéb?), csak egy öttlet.

  Volt egy sorozat, a Man vs Food valamelyik csatornán. Amcsi helyeket mutattak be, ahol valami “extra” kaját kapni. Extra nagy, csípős, hosszú stb.

  Pl Seattle: Beth’s Cafe vagy a Red Mill. Egyik ha jól emlékszem a helyi tócsniról híres.

  Az út előtt esetleg itt körülnézhetsz:
  http://www.travelchannel.com/TV_Shows/Man_V_Food

 7. Köszi, mindenképpen megvizsgálom. Bár amilyen állapotban most vagyok, a világ legcsípősebb curryje egészen biztosan nem érdekel. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.