Ez nem új dolog, egy korábbi írásban már említettem is, de ott a sok egyéb mellett elsikkadt. Egy javaslatról lenne szó: kellene az iGO-ba egy frusztrát-o-méter. Ez valahogy raktározná, hogy a vezető hányszor megy másfelé, mint amerre az iGO irányítaná. A cégnek már csak azt kellene megoldania, hogy begyűjtse ezeket az információkat és kiértékelje. (Engem például határozottan zavar, hogy nem tudok kikeverni egy olyan kombinációt, ahol feltétlenül megbízhatnék benne: hogy nem visz be turistaösvényekre, de nem is kerültet 30-40 kilométereket.)

…::.:..:.::::…:::…::..::..::..:::..:::…::::..:::………::::::::::::…:::…..::::..::….::::…

Van még egy ötletem: szereltetni kellene minden autóba egy második dudát. A mostaninak meglenne a figyelemfelhívó szerepe, esetleg lehetne vele meg is köszönni dolgokat… szóval lehetne mindenre használni, csak kurvaanyázásra nem. Arra lenne egy rögzített frekvencián szóló duda, melyről a világon mindenhol tudnák, hogy ezt most kifejezetten azért nyomták meg, mert szeretnék, ha intenzívebb nemi életet élnél a kedves mamával.
Nálunk most ugyanis az a helyzet, hogy tök független, miért nyomod meg a dudát, figyelmeztetni akarsz valakit, jelezni akarsz neki valamit… az illető úgyis félreérti, és csak felnyomja magában az ideget… majd a frusztációját más közlekedőkön vezeti le.