7 Comments

  1. Jó az idézet nagyon. Kihúztad magad a Mátrixból :)

  2. Én be sem léptem. Illetve pontosítok: az iwiwen fent voltam, de már elmúlt.

    Csak nagyon ritkán érzem ennek hátrányát: pl. vannak olyan cégek/szolgáltatások, amelyeknek csak ott van elérhetőségük. Szerencsére nincs túl sok ilyen és eddig egyiket sem találtam nélkülözhetetlennek.

  3. Kár. Egyéb lehetőség híjján itt próbáltam interaktálni veled. Hát akkor ennyi :-(

    • De hát most is interaktálsz. :) (Jelentsen az bármit is.)

      Mielőtt félreérthető lennék, ez a blog az én publikus naplóm. Nem tekintem szigorú értelemben közösségi oldalnak, sokkal közelebb áll egy rendszeresen frissülő weboldalhoz. Egyelőre még nincs kedvem abbahagyni.

  4. Én tartom azt a nézetemet, hogy az internet, a Facebook (meg a többiek), és még sok hasonló valójában csak egy eszköz. A hülyék hülyeségre használják, és ezért még hülyébbek lesznek. Az okosok viszont használhatják okosan is (és akkor még okosabbak lesznek :). Igaz ez sok mindenre. Pl. a számítógépes játékokra is.

    Tartam a másik mondásomat is még 1998-ból, kiegészítve a FB-al (és a társaival): Az internet (és így a FB és a hasonlói is) a világ legnagyobb szemétdombja. Lehet benne guberálni és sok haszontalan dologra bukkanni. De ha kellően kitartóak vagyunk (illetve kellően mélyre merészkedünk), akkor igazán izgalmas és értékes dolgokat is találhatunk (én már találtam, nem is egyet). Viszont nem mindegy, hogy “merülés” közben mennyire leszünk mi magunk is mocskosak.

    • Plusz az időfaktor. A tévében is találhatnék jó dolgokat, de túl sok időt vinne el, ha rendszeresen nézném. Ezért nem. Úgy vagyok vele, hogy amikor egy kommunikációs csatornán akkora a zaj, hogy már nem lehet megkülönböztetni tőle semmit, akkor tipli. Gondolj bele: két óra alatt elolvasol egy jó könyvet. Mit nyersz két óra FB-vel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading