Tűznézés

Még tart a lendület, rakom össze a MiVoltVelem válogatásokat. (És naggyon tetszik.)

Eddigi tapasztalatok:

  • Rengeteget rinyáltam. Elképesztő. És biztos vagyok benne, hogy ez most is igaz. Panaszkodások. Hogy mennyire megszivattak egy hivatalban. Kurva informatika. Hogy ez is összejött. Meg az is.
    Még ha tényleg így is történt – persze, hogy így történt, hazudni nem szoktam – akkor is unalmas. Visszaolvasok 8 évvel korábbra és az ilyen bejegyzéseket olvasatlanul pörgetem át. Nem fontosak. Nem is akarok tudni róluk.
  • Régebben sokkal többet sztoriztam. Mesélnivalóm még mindig van bőven, csak valahogy nehezen veszem rá magamat. Pedig egy csomó sztorit azzal zártam le, hogy van még folytatásuk, egyszer majd meg is fogom írni. És nem történt meg, 8-10 év alatt sem.
  • Amiket nagyon szívesen olvasok, azok a 3-4 soros kis hangulatképek. Egy kis líra. Apró ékszerek. Ezek viszont az utóbbi években teljesen elmaradtak.

Tanulságos.

5 thoughts on “Tűznézés

  1. Az kétélű dolog, hogy mi való egy válogatásba. Ha kimaradnak, akkor az valahol hamis képet ad, még akkor is, ha most már nem tetszik.

    A felismerés önmagában a legfontosabb, azt jelenti, hogy tovább tudtál lépni.

  2. A Publiónál elég régóta be vagyok regisztrálva. Alá is írtam a szerződést… de pont ez az, ami visszatart attól, hogy bármit is publikáljak náluk. A szerződésben ugyanis az áll, hogy bármit publikálok rajtuk keresztül, az örök életre az ő tulajdonukká válik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *